belladonna Rouge Liderlik sevmiyorum. Onun dışında taşıyorum 😅 Liderlik en belirgin özelliği aslında ama asla bana göre değil 😅 sen
HurremSultan nurozttrk Burcum yay♐ Gezmeye bayılırım💃 Aşırı duygusalım🥺 Kalp kırmaktan çekinirim ama yerine göre çatçat💃 Pek burçlarla ilgilenmem kimse de yay özelliklerini yazmamış gördükçe bende böyleyim diyebilirim 😂😂😂
nununundunyasi Rouge ben de bu kadına neden bu kadar yükseldim diyorum ya aslan 🦁 kadını çünkü 👑 burcum aslan yükselenim de aslan hadi bakalım ben ve senin üstüne birini koysunlar da görelim 😼😼
Rouge nununundunyasi ooo dünya sarsılır dkdkd 😂ben aslan burclarıyla anlasıyorum ya şimdiye kadar anlaşmadıgım olmadı birde aslan aslan zor derler 😂sen bensin ben sen demek o yüzden fikirlerimiz uyusuyor sana bayılıyorum seviyorum🥰❤️😍
kleopatranizzz HurremSultan Bende kararsızlık ve ani ruh hali değişimi var fjfjjf oğlunda hangi hünerler olduğunu merak ettim 🤣🤪
kleopatranizzz belladonna Oğlum da Aslan ve tam bir liderlik taslıyor 3,5 yaşında ama hakimiyet hep onda olsun istiyor arkadaşlarıyla olsun bizimle olsun hep bi yönetme çabaları 🤣🙄🙄