nurozttrk Herkes burcunu söylesin bakalım Ben - yengeç 🦀 Duygusal 👍 İçimde yaşayan 👍 Tribal enfeksiyon 👍 Eşine,ailesine ,evine, sadık bağlı 👍 Evcil ve anaçımdır sizlerin burcu ne ?💖
kanalize nurozttrk ayy bende yengeç yükselen yengeç 🦀 Aşırı duygusal İnatçı Evcil, eşçil 😂 Yalnızlığı seven Anaç
nurozttrk enerciiiii ah benim eşim başak simetri hastası resmen herşey düzgün yerli yerinde ve temiz olmalı Allahtan kendisi yapabiliyor 🤪
yeso nurozttrk benim eşimde başak titizlikle alakası yok. İlk evlendiğimizde çok titizdi sürekli bana kızardı dikkatli ol diye şimdi fazlasıyla sorumsuz 😅🤷🏼♀️
nununundunyasi Rouge ben de bu kadına neden bu kadar yükseldim diyorum ya aslan 🦁 kadını çünkü 👑 burcum aslan yükselenim de aslan hadi bakalım ben ve senin üstüne birini koysunlar da görelim 😼😼
nurozttrk eflalle oda iyiymiş çevremde hiç terazi yok tanıdığım Koc Akrep Aslan Yengeç İkizler- oğlum Başak- kocam Bunlar var 😀
Rouge belladonna sadece sonuna kadar aslanım diyip kendimizden bahsetmememiz ne kadar aslan oldugumuzu gösteriyor 😂
Artemisss eflalle benim oğlum terazi çok uyumlu yaşına rağmen aşırı empati duygusu gelişmiş bir çocuk Allah’ım sen nazardan sakla vallahi bu laf dar duygusal düşünceli ve sevecen bir şey görmedim hayatıma giren ilk ve son terazi kendileri 😍😍 büyüyünce ne göreceğiz bakalım