Eşim bana asla değer vermiyor peşinde koştuğum zaman bile umursamıyor hiçbir şekilde Söylediklerime cevap vermiyor Ben hep konuşurum Çok az cevap verir Gözü hep telefonda olur artık hiç cinsel ilişkiye de girmiyoruz ayda bir o da ben yaklaşırsam gece işten geliyor geldikten sonra 2′ye 3′e kadar uyumuyor Sabah kalkınca uykusunu alamadığı için Kızım ses yaptığı için uyanıyor kahvaltı yapıp tekrar işe gidene kadar uyuyor sürekli telefonla oynuyor ailesi ile ilgili haksızlıklara uğruyorum hiçbir şekilde beni savunmuyor hep onları savunuyor hep beni arka plana koyuyor Onlara para verip bir mont bile almıyor artık o kadar yoruldum ki boşan diyenler olacak ama gidecek yerim de yok Ailem de kabul etmez Çok kez anlattım ama onu çok seviyorlar Dışarıdan çok iyi bir insan sessiz sakin gözüküyor eşimle konuştuğum zaman mutlaka kavga çıkıyor veya bir şey söylediğim zaman hemen lan diye konuşuyor asla güzel bir şekilde hitap etmiyor terslendiğim zaman hemen kızıma ilgi gösterip kendini iyi göstermeye çalışıyor artık o kadar yoruldum ki şimdi işe geç kalmış uyandırdım bana tost yap dedi tekrar Tost yaptım gitti bir teşekkür bile etmedi neden böylesin falan deyince güzelce konuşunca bile sürekli ben iyiyim Sen sıkıntılısın diyor Normal Otururken de evdeki dağınıklığı falan gördüğü zaman hemen eleştiriyor hiçbir şeye yardım etmiyor ayrı yatıyoruz bir senedir kendi odasında yatıyor Kızım ses yaptığı için boşanma gibi bir şey olamaz artık Çok yoruldum Çok yalnızım hiçbir arkadaşım bile yok eşim en son ne zaman öptü ne zaman sarıldı hatırlamıyorum çok çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum

sims6 bunları ailene anlattinmi sana değer vermiyor apaçık ortada siz zaten ayrı yatmakla yanlış yapmissiniz kuzum araya soğukluk girmiş boşanmam diyorsan al karşına konuş gerçekten birşeyleri düzeltmek istiyorsanız önce beraber uyuyacaksiniz bu benim fikrim ayrı yatmaya karşıyım

sims6 kız öylesi sana Kurban olsun sende onu görmezden gel ailen nasıl kabul etmez ya şaka mı bu aileler ne yapsa adamin gerçek yüzünü görecekler ya yazık değil mi sana da böyleleri.evlenmesinn evlenmesin bırak. Görmezden gel bakalım o pişman olacak mı

Ne ağlayıp kendini uzuyosun güzelim . Beni görmezden geliyorsa opmuyosa ben hiç opmem . Giyinir suslenirim ilgisini çeker peşimden kostururm . Öpmek sarılmak dokunmak istediğinde defooool derim 🤌🤌

Yatakları birleştirmeniz lazım düzelmesini istiyorsan keşke en başta kavga da etseniz o yatağı ayırmasaydınız . Güzel ve duşunu al süslen giyin parfümünü sık dekolteli giyin hala sana gelmiyorsa !!!! Doyuran biri vardır diye düşünüyorum ki inşallah öyle birşey yokturdur . Aranıza giren soğukluk hani sebepten ötürü Buda önemli davranışı konusunda ve normalde nasıl dı bunlarla karşılaştırmak lazım.
        Benim eşimde öyle herşeye teşekkür etmez hatta ettiği zman şaşırırım bazen kahve yaparım gözüne bakarım verdikten sonra söyle der gibi bazen o zman söyler bunu takma herkesin yapısı bir değil başkasının evliliği ile asla kıyaslama onların görünmeyen kısmında ne olduğunu bilemezsin .

sims6 Değer saygı kavramı kalmamış canım sizin aranızda ne kadar konuşsanda kendi içinden gelmediği sürece fayda etmez Allah aydınlığına çıkarsın canım

sims6 o telefon girsin bi yerlerine ya. O çocuğa yazık ve bende yazık olan o cocuklardanım. Bu yaşıma geldim hala elinde telefon görsem sinirim bozuluyor. Zamanında bana yaptığı şeyi torununa yapıyor. Vaktini oyunla telefonla geçirip eşinin çocuğunun hakkına giren birini görünce kafasını sürtesim geliyor duvara

sims6 Burada hep eşinden be eşinin yaptıklarından bahsetmişsin. Mesela sen nasıl bir karaktere sahipsin? Oda çok önemli, evet bazı insanlar zor olabiliyor ama hamurunu yumuşatmayı denediniz mi? Her şeyi sizden beklediğimi düşünmeyin, siz boşanamayacağınızı söylediğiniz için ve anlattığınız kadarıyla eşinizde öyle bir çabaya girmeyeceği için size çözüm yolu öneriyorum. Baktınız olmuyor, akışına bırakın çünkü kaçan kovalanır. Eşiniz alışmış sizin peşinden gitmenize, kendinizi biraz geri de çekebilirsiniz.

sadbarbie hayır öyle bir şey yapmasın. Ne o ilişkilerini kocasına vererek mi düzeltecek? Adamın kendi ne diye uğraşmıyormuş iyi olalım diye? Madem kendisini değil de karısını hatalı buluyor seven insan şu şu şu hatandan dolayı biraz sinirlerim bozuldu kendini biraz daha toparla yetişemiyorsan ben yardım edeyim falan der. bu adamı hiçbir şey düzeltemez. İlgisi zaten başkasına kaymışsa hayatta karısını gözü görmez. Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan mesleğin varsa onu yap. Çocuklarını annene ya da kaynana bırakabilirsin. Ona muhtaç olmadığını hissettir ki kendini bir bok sanmasın. Ayrıca ona hizmet etme ki görsün sen evi falanda düzeltme hiç. düzeltiyor musun düzeltmiyor musun o zaman görsün anlasın. Bazı şeylerin kıymetini o zaman anlar

@sims6 bence sen eşini boşver ondan birsey olmaz kızın kaç yaşında bilmiyorum ancak çok ufak değilse kendine iş güç bak evden çalışılacak da işler var maddi olarak gücünü eline al kendine değer ver zaten sonrasında su akar yolunu bulur

eeeyaniii vererek düzelir demedim ben ama karı koca kavga da etse yatakları ayırmaması gerekiyor, aynı yatakta yatıyor diye vermesi gerekmiyor , kocan her tartışmadan yatağını ayırsa bir yerden sonra tahammülün kalmaz onlar içinde biz öyleyiz ! Ve ilgisi azaldı diye de başakasına gözü kaymıştır demekte yanlış yargı benim fikrim bazı insanların gerçekten doğasında yok önemli olan hep mi böyleydi yoksa son 1 ay içinde bir anda kendini mi çekti eğer hep iyi ve ilgiyle yaklaşırken bir anda 180’ derece değiştiyse dediğiniz konuda haklı olma payınız var .

sadbarbie hep böyle değildir çocuk yapmış çocuğu yapana kadar eminim ki kızın peşinde dolanmıştır. Sizin söylediğiniz güzelce duşunu al dekolte giyin kelimelerinize istinaden söyledim ben bu laflarımı bu şekilde mi ilgisini çekecek kocasının? Bu şekilde çekecekse hiç çekmesin daha iyi.

eeeyaniii evet bakımlı olsun hala lafımın arkasındayım ben paspal olunca da uzaklaşır eşlerimiz ,giyinip süslenip parfümüzü sıkınca daha güzel oluyor , karşı taraf içinde geçerli !! Ben düzelmesi için fikirler verdim dekolte giyince git adama ver de demedim Peşinde koşturması için dedim çünkü sürekli kendi karşıya gidiyormuş bende bunları yap bırak o gelsin sen gitme dedim ve eminim ki baştan beri böyledir eşi .

sadbarbie aynı fikirde düşünmüyorum seven insan kusurlarıyla da karşıdakini prenses gibi görür. Adam kendi kafasında bir şeyleri bitirmiş. Benim demek istediğim şu ki eşim ben dekolteli ve bakımlı iken peşimde koşturup kendimi birazcık saldığımda hemen benden uzaklaşacaksa onun için asla ama asla süslenmem. Elbette ki bakım yapsın kendini bırakmasın hiçbir tarafta ama bu söyledikleriniz evliliği düzeltecek şeyler değil. Adamın kendisini düzeltmesi gerekiyor. Kadının değil.

eeeyaniii burda benim ile aynı fikirde olan var siz olmak zorunda değilsiniz !!! O zman gitsin boşansın bu mu yani !!!! Konuşmayla olmamış işte söylüyor kadın ,Tabi ki kendine bakacak giyinip ama eşi geldiğinde de hemen yelkenleri suya indirmeyecek kollarına atlamıcak ve bakımlı olduğunda kendini daha iyi hissedecek !!! Bu benim fikrim saygı duymak zorundasınız bırakın buna post sahibi karar versin rica ediyorum herkes burda fikrini beyan eder , edebilir hangisini yapmak istediğine de post sahibi karar verir !!!!!

sadbarbie kadının kendine bakıp bakmadığını nereden biliyosunuz o zaman? Siz de hemen kadında suç varmış gibi kendine bak kocanı şöyle tut elinde dekolte giy bakımlan diyorsunuz? Kadının bu şekilde giyinip giyinmediğini nereden bildiniz de yargıladınız? Burası herkese açık bir platform postun sahibi fikir istemiş siz de yapmışsınız. Ben de sizin fikrinizin doğru olmadığını bu şekilde sadece kendini cinsel bir obje olarak kocasına kabul ettireceği kanısındayım. Eğer bu şekilde kocasının sevgisini kazanacaksa da yapsın kendi doğru buluyorsa. Hemen coşmanıza gerek yok bayağı bir gerginsiniz. Sizle aynı fikirde olanlar var diye fikirleriniz illa kabul görecek değil. Bugüne kadar sanırım kimse sizle bu şekilde farklı bir fikirde olmamış bu kadar hiddetlendiğinize göre.

eeeyaniii baksın bakmasın ben bilemem eşini de bilemem burda kadın ilgi istediği için böyle fikir sundum eşi ilgi istemiyor eşi halinden memnun kadın da memnun olsun otursun o zman !!! Benimle aynı fikirde değilsin diye bunu bana yazmak zorunda değilsin ben yazdım mı senin yorumuna senin ile bu fikirde değilim !!!! Herkes benimle aynı düşünmek zorunda da değil neden hiddetlendiğime gelirsek sıkıldım senin ile bu konu üzeri tartışmak sıktı beni boğdu anlatabiliyor muyum orucun ilk günü geriyorsun beni , uzattıkça uzatıyorsun sen kendi fikrini söylemişsin zaten özellikle bana tekrarlamana gerek duymuyorum . Ve ben kimseyi yargılamam bunu yapmam ben ortaya fikir atarım doğru bulan alır uygular bulmayan uygulamaz kimse yapmak zorunda değil !!! Süslendi güzel giyindi diye diye niye cinsel olarak obje olsun canım koştursun peşinde gidip de yatağa mı girecek hemen süründürecek geldiğinde kovacak adam belki bu şekil düzelecek ,,, konuşma ile düzelmediği belli .. ! Bende senin yorumunu yanlış buluyorum !!! Bak fikrimi söylemiş oldum yargılamadan ?

6 gün sonra