- Düzenlendi
Eşim bana asla değer vermiyor peşinde koştuğum zaman bile umursamıyor hiçbir şekilde Söylediklerime cevap vermiyor Ben hep konuşurum Çok az cevap verir Gözü hep telefonda olur artık hiç cinsel ilişkiye de girmiyoruz ayda bir o da ben yaklaşırsam gece işten geliyor geldikten sonra 2′ye 3′e kadar uyumuyor Sabah kalkınca uykusunu alamadığı için Kızım ses yaptığı için uyanıyor kahvaltı yapıp tekrar işe gidene kadar uyuyor sürekli telefonla oynuyor ailesi ile ilgili haksızlıklara uğruyorum hiçbir şekilde beni savunmuyor hep onları savunuyor hep beni arka plana koyuyor Onlara para verip bir mont bile almıyor artık o kadar yoruldum ki boşan diyenler olacak ama gidecek yerim de yok Ailem de kabul etmez Çok kez anlattım ama onu çok seviyorlar Dışarıdan çok iyi bir insan sessiz sakin gözüküyor eşimle konuştuğum zaman mutlaka kavga çıkıyor veya bir şey söylediğim zaman hemen lan diye konuşuyor asla güzel bir şekilde hitap etmiyor terslendiğim zaman hemen kızıma ilgi gösterip kendini iyi göstermeye çalışıyor artık o kadar yoruldum ki şimdi işe geç kalmış uyandırdım bana tost yap dedi tekrar Tost yaptım gitti bir teşekkür bile etmedi neden böylesin falan deyince güzelce konuşunca bile sürekli ben iyiyim Sen sıkıntılısın diyor Normal Otururken de evdeki dağınıklığı falan gördüğü zaman hemen eleştiriyor hiçbir şeye yardım etmiyor ayrı yatıyoruz bir senedir kendi odasında yatıyor Kızım ses yaptığı için boşanma gibi bir şey olamaz artık Çok yoruldum Çok yalnızım hiçbir arkadaşım bile yok eşim en son ne zaman öptü ne zaman sarıldı hatırlamıyorum çok çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum