ikiprensesannes Hadi kızlar eşlerimize hamileyim şakası yapalım tepkileri nasıl olacak bakalım 😂😂🤭benim ki diyo daha bismillah yanına gelmedim nasıl oldu 😁
Deleted_15 ikiprensesannes ben de gerçekten hamile olduğumu söyleyince şaka yapıyorum sanmıştı bu sayılır mı 😂😂
ikiprensesannes Moonlight_ ahaha 🤣 yanlız değilmişim her canım sıkıldığında adamı böyle darlıyorum bende
ikiprensesannes Deleted_15 sayılır sayılır 🥰😂bu adamlar yaparken inaniyo olurken inanmak istemiyorlar tövbe yaw 🤣
Moonlight_ ikiprensesannes bende arada yapiyorum bu sefer adam saka mi saka kaldircak halim yok diye biseyler yazdi garibim korktu 🤣🤣🤣
piyangobileti ikiprensesannes gülüyoruz işte ne var hakediyor kuaföre geldim çocuk uyandı diye arıyor eee ne yapayım bı sal beni be adam 😂
ikiprensesannes piyangobileti engelle engelle kuaförde işin bitene kadar 😂😂ya sen çok yaşa Allah da seni güldürsün ♥️
piyangobileti ikiprensesannes televizyon açarım dedi ben de ileride vicdanın rahatsız olmazsa aç dedim 😂 amin cümlemizin inşallah 💙
nurozttrk ikiprensesannes inanmaz çünkü regl yeni bitti o işi yeni yaptık adam biliyor yani oyle birsey olamayacagini snsnsxj