zeytep ikiprensesannes evet🥹Amin, inşallah ama daha bir gelişme yaşamadık, hayırlısı bakalım.. Daha gelmem ben buralara diye ısrar ediyor herhalde 😅
lidyaaa__ ikiprensesannes Benimki evde ceketini unutsa hamile kaldığım için inanır, inanırdı 10 gün önce kürtaj oldum daha regl olmadım bir ay sonra yaparım bu şakayı 😅😅😅
melaykeeee ikiprensesannes kız benim ki sevindi bi görseydin. Bu arada daha 3 buçuk aylık bebeğim var 🙄🙄😂😂😂 şaka yaptığımı anlayınca trip attı 😂😂😂
melaykeeee ikiprensesannes küçük tabi canım. Bide sadece prezervatifle+geri çekilmeyle korunuyoruz eşim sağolsun ne ilaca ne spirale ne de başka bi korunma yöntemine izin veriyor geri kafalımı ne ? Neymiş zarar verirmiş
Moonlight_ ikiprensesannes karniyarikmiii allahiiim geliyoruum cokta severimm yanina bide cacik ohhh ozaman tuzu dengelenir 🤤🤣
ikiprensesannes melaykeeee profesörlük yapsın O zaman tövbe tövbe hiç anlamıyorum he bilmedikleri şey hakkında nasıl rahat konuşurlar söyle ona herkes işini yapsın lütfen 😂😂 sinirim bozuldu bı havalara girdim kusura bakmayın 🤣