zeytep ikiprensesannes hahah valla eliyle pıt pıt söndürdü, elide hafif yanınca, suya tuttu😅ayy biz de çoktur böyle şeyler. 😅Belki bilgisayarına virüs inmiş gibi numara yapıp delirtebilirim mesela sonra onla uğraşırken pat diye yazı çıkar karşısına😅🤣
Susdinle ikiprensesannes Amin canm denerim bakalım ama ramazanın ortalarına doğru çünkü yeni temizlendim 🤭
ikiprensesannes Susdinle bekliyorum ha ona göre 😂 bir gözüm açık senin üstünde haberi vermeni bekliyomm
ikiprensesannes Susdinle bekliyorum ha ona göre 😂 bir gözüm açık senin üstünde haberi vermeni bekliyomm
Susdinle ikiprensesannes Ahahhaa canım yiiaaa veririm sana haber merak etme ama inşallah unutmam çünkü benim bebe bende akıl bırakmıyor🤭😊♥️♥️
Tinnymom ikiprensesannes ben eşim çalışırken gece eski test çubuğunu attım Bi an şaşırdı falan. Sonra aradı baktı ben gülüyorum dedi sen görürsün. Baya sinirlendi ama. Sonra şaka gerçek oldu şuan hamileyim ve daha bebeğim 14 aylık bende 14.haftamdayım🥴naneyi yidim yanii 😅😅
Susdinle ikiprensesannes canm şakayı hastalanmadan yapim dedim yaptım da ilk başta şaşırdı sonra yok yemin et falan diyince ben susunca bişey diyemeyince inanmadı 🤣🤣 ben bebeğimden önce o kadar böyle şaka yaptımki artık inanmıyor😄