Kızlar kısaca anlatayım. 8 senelik evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Eşim çok iyi biridir. Hiç biseyini esirgemez,bana kiyamayan ne istersem alır, özel günlerde eli boş gelmezdi. Ben ateşsem o hep su oldu. Bende nazlı biriyim ve rahatsızım birkere of demedi hep alttan aldı. 7 seneden sonra da zorluklarla bebisimiz oldu ve 7 aylık. Bundan 1.5 ay oncesinde aile sorunları yüzünden memlekete gitmiştim. Eşimin biraz ilgisiz olduğunun farkindaydim bunu soyluyordum. Bizi ozlemedin fln diye. Neyse ben ailemin yanındayken bu arkadaşlarıyla dışarı çıktı normal olarak eve geldi ve aradığımda meşguldü. Aradı ablamla konuşuyordum dedi bende bı fevrilikle ilgisiz olduğunu hissettigim icin, neden bizi aramiyorsunda ablanla konusuyorsun ilk onceligin biz olmalıyız dedim ve o günden beri ayrilmaya kadar geldik. Tabi eşim o günün sabahı günaydın aşkım fln yazıyor ama ben yazmiyorum,engelliyorum,bittim benim için fln abarttigimin farkindayim… Normalde üstüme düşerdi engeli aç fln diye hiç dusmememye başladı. Neyse ben engeli açtım tartışıyoruz fln benm aklıma değişik şeyler geldi. Aldatıyormu diye.. bir anda uzaklaştı çünkü. 10 yıllık ilişkimizde hiç öyle bişey olmadı. Nyse ben buna bosanalimmi dedim oda tmm dedi orda bana dank etti. Boşanmayı da ağzını aramak için dedim acaba soyleyemiyormu fln diye. İş ciddiye bindi sonra ben buna çocuğu b.k görürsün fln yazıyorum kendimi yenemiyorum çünkü. (Hataliym biliyorum hep alttan alır diye dedim) Hiç cevap vermiyor. Bu böyle sürdü konu annem hariç herkese duyuldu. Kv görümce babam fln. Adamin içinden biseyler çıktı. Olmaz diyor hak diyor. Sebebi de hem çocuğundan vurmusum hemde memlekete giderken biraz evi dağınık bırakmışım. Ama kardeşimin başına kötü bişey gelmişti. Akşam bilet alıp sabah yola çıkmıştım. Bırak ben yaparım demişti ki hayatta evle ilgili şeyleri aramazdi ya da ben öyle zannetmisim içinde biriktirmiş. Özet geçiyorum ben buna son TLF. Görüşmesinde beni sevmiyormusun diye israrlar 5 6 kere sordum. Kapat sonra konusalim dedikçe sordum oda en son sevmiyorum diyince ben iyice bittim. Sonra kalktım gelme dediği halde eve geldim. Ama sebepsiz bı şekilde ortada bişey yok adam değişik ne ailesyle konuşuyor ne benimle ne çocuğu soruyor. Çocukla evde iyi ama. Ben gelince eve, konuştuk ettik olmaz diyor. Aldatma konusunda düşündüm saçı fln uzamış,zayıflamış zaten çok fazlaca borcu var aldatmayı sildim kafamdan en azından saçı başı düzgün olurdu aldatsaydi… Şimdi de işte olmaz diyor düzelmez diyor gülüyor,ben ağlayınca fln aglmaa deyip kendine yasliyor. Yatağa ben çağırınca geliyor cinsellik oluyor ama bişey düzelmiyor. Çok bunaldim, kimse beni anlamıyor vs. Diyip duruyor… Ama gerçekten kime anlatsam biz akıl sır erdiremiyoruz nasıl bu duruma geldi bu çocuk diyorlar. Annesiyle ablası var babası yok zaten. Onlar arıyor açmıyor bile. Kv dedi ki bu çocuğa biseyler olmuş nazar mı buyumu yani anlayamiyoruz. Ölen abisi var,onun günlüğüne fln yazı yazmış. Yani ben ne yapacağımı bilemiyorum… Git biraz kafamı toplayim diyor geri dalgaya alıyor gülüyor fln değişik. Psikologa gdelm diyorum tmm diyor geri kabul etmiyor. Bana sadece seni kırmak istemiyorum diyor. İstemeyen adam eve gelmez sevdiğim çikolatayi alıp gelmez ne biliyim vs vs. Kv bekle ben bı hocaya dua fln okutuyum biseyler var gelme dedi blmiyorum. Bnm aklıma nazar geliyor çünkü giptayla bakarlardi bizim evliligimize,sevgimize aklım almıyor. ..Akıl akıldan üstün ben napiyim kızlar.