• Muhabbet
  • Hiç taciz vs tecavüze ugradınız mı?

cerennnn okurken bile insan kötü oluyor yaaa öyle birseymi yaşadınız 😥

Eski patronum tarafından ugradım tacize. Teyzemin eşi tarafından ugradım. İş yerinde müsteri yüzünden ugradım kalçama tokat attı yaşlı bir dede. Hepsinde aptal gibi sessiz kaldım. Şimdiki aklım olsa analarını aglatırım içinden geçerşm hepsinin ama o an bambaşka oluyor. Erkekler çok berbat.

cerennnn tacize uğradığımı maalesef büyüyünce anladım. Küçükken 3 farklı akraba olacak oçlar tarafından istismar edilmişim. Bu yüzden elimde olmadan küçük çocukları babalarından başka taşıyan erkek kimseler görünce geriliyor hemen oynatma bahanesiyle alıyorum 🥲

papatyamsigibi ayy ahlaksizlar ya ben çok küçükken tacize uğradım o yüzden bilmiyordum sessiz kalmıştım çok küçüktüm 4 5 yaşında felan ama şimdi olsa ben o an duramam sessiz kalamam

eeeyaniii Hemen hemen küçükken hepimiz yaşamışız yaaa bende 4 5 yaşlarındayken bitane tuhafiyeci tarafından tacize uğramıştım 😥

Pinkoooo patronum namaz kılan dinine düşkün bir insandı çevrede aşırı ahlaklı aile diye anılıyordu eşi hamileydi iki tame boyum kadar çocugu vardı. Karısını düşündüm sustum. Enişte olayına gelirsek teyzemin eşi ortalıgı karıştırsam kadının huzuru kaçar diye üzülür diye sustum. İş yerinde dede olayında kamera kaydı bile vardı ama müdürüm susturdu yaşlı diye. Hep bir bahane vardı. Galiba başka insanları düşünmekten kendimi düşünemedim

papatyamsigibi onlar o ahlaksızlığı yapıyorsa sen kimseyi düşünmeyeceksin onlar seni düşündümü hayır olan olmuş inşallah bundan sonra öyle bir tacizle karşı karşıya kalmayız hiçbir kadın kalmasın ama kalincada susmasin 😥

cerennnn burda ağzımı bozacağım kusura bakmayın
            Listedeydik kulak deldirmeye gitmiştik baya bilindik biryere neyse bizim kızlar sırayla deldirdi sıra bana geldi adam dedemiz yaşında şerefsiz böyle elini göğsüme sürtmeye çalışıyor ben çaktım tabi napıyorsunuz bu halinizle torununuz yaşındaki insana dedim noldu kızım felan derken itim baya laf söyledim aklıma gelmiyor bizim kızlarda çırladılar tabi hemen çıktık ordan
            Şerefsiz haysiyet yoksunu mal heriif

Pinkoooo nasıl bir ruh hastalığı aklım almıyor ya. Allah belalarını bir bir veriyor görüyorum gözlerimle. Çok beddua ettim çünkü. Allah bu niyette olan kim varsa belasını versin

cerennnn tecavüze uğramadım
                Allah korusun ama taciz sayılır mı bilmem anlatayım

• bir gün daha bekarım markete gidiyorum yaş 16

• adamın birisi beni takip etmiş markete giderken haberim yok akşam üstü saatinde ve hava yağmurlu kulaklık takılı kulağımda da eve dönene kadar takip etmiş oç

• eve geldim annem camdan bakıp el kol hareketi yapıyor adam 1 adım arkamda kulaklık olduğu için hissetmiyorum bu arada onu kulaklığı çıkardım annem dedi ki arkanda ki kim ne arıyor orda

• kim var ki demeye kalmadı arkamı bir döndüm şeref yoksunu pantolonu açık organıyla oynuyor bizim binanın kapısı çelik ve kapanınca kolay açılan bir kapı değil

• Ben bağırış çığlık kıyamet ağlıyorum kapıyı tekmeleye tekmeleye adam gelecek sanıyorum oda kork kaç benden ama nasıl korktum bayılacam korkudan 2 hafta boyunca camdan dışarı bakamadım perdeden baktım hep geldi mi acaba diye

• 2 hafta sonra dışarı çıktım aynı adam yine karşıma çıktı mahalleden abiler denk geldi o ara da bunu yaka paça alıp götürdüler naptılar bilmem birdaha da görmedim şükür ki

• bu postun üzerine. Instagramda bu story gördüm erkekler ne tür bir yaratık tam olarak ya kadınlardan ne istiyorlar bir rahat bırakın artık pis sapıklar

bukii27 ahlaksız yaa böyle okuyunca ne kadar çok üzülüyorum yaa hemen hemen her kız yaşamış 😥

cerennnn abimin arkadasından tacıze uğradım bende ozmnlar 10 yasındayım kucaklama gıbı benı sevıyodu arkamdan kazagı mı kaldırınca anladım hemen kaçmıştım hemen abıme soyledım abımde bı daha gorusmedı ondan sonra gormedım tacizciyi

cerennnn halamın oğlu tarafından tacize uğradım ve bunu ilk defa burda yazıyorum 7 yaşındaydım kimse yoktu evin etrafında oynuyordum beni alıp bodruma götürüp istismar etti ve bu benimle mezara gidecek😭kendiside sonradan karısını aldattı başka birini istiyordu aile karşı çıktığı için gidip kendini vurdu dağda ve öldü öbür dünyada hesabı çetin olacak!!