🤦🏻♀️
Hiç taciz vs tecavüze ugradınız mı?
Eski patronum tarafından ugradım tacize. Teyzemin eşi tarafından ugradım. İş yerinde müsteri yüzünden ugradım kalçama tokat attı yaşlı bir dede. Hepsinde aptal gibi sessiz kaldım. Şimdiki aklım olsa analarını aglatırım içinden geçerşm hepsinin ama o an bambaşka oluyor. Erkekler çok berbat.
- Düzenlendi
papatyamsigibi ayy ahlaksizlar ya ben çok küçükken tacize uğradım o yüzden bilmiyordum sessiz kalmıştım çok küçüktüm 4 5 yaşında felan ama şimdi olsa ben o an duramam sessiz kalamam
Pinkoooo patronum namaz kılan dinine düşkün bir insandı çevrede aşırı ahlaklı aile diye anılıyordu eşi hamileydi iki tame boyum kadar çocugu vardı. Karısını düşündüm sustum. Enişte olayına gelirsek teyzemin eşi ortalıgı karıştırsam kadının huzuru kaçar diye üzülür diye sustum. İş yerinde dede olayında kamera kaydı bile vardı ama müdürüm susturdu yaşlı diye. Hep bir bahane vardı. Galiba başka insanları düşünmekten kendimi düşünemedim
papatyamsigibi onlar o ahlaksızlığı yapıyorsa sen kimseyi düşünmeyeceksin onlar seni düşündümü hayır olan olmuş inşallah bundan sonra öyle bir tacizle karşı karşıya kalmayız hiçbir kadın kalmasın ama kalincada susmasin 😥
- Düzenlendi
cerennnn burda ağzımı bozacağım kusura bakmayın
Listedeydik kulak deldirmeye gitmiştik baya bilindik biryere neyse bizim kızlar sırayla deldirdi sıra bana geldi adam dedemiz yaşında şerefsiz böyle elini göğsüme sürtmeye çalışıyor ben çaktım tabi napıyorsunuz bu halinizle torununuz yaşındaki insana dedim noldu kızım felan derken itim baya laf söyledim aklıma gelmiyor bizim kızlarda çırladılar tabi hemen çıktık ordan
Şerefsiz haysiyet yoksunu mal heriif
eeeyaniii nasıl bir taciz yani acarmisiniz
- Düzenlendi
cerennnn tecavüze uğramadım
Allah korusun ama taciz sayılır mı bilmem anlatayım
bir gün daha bekarım markete gidiyorum yaş 16
adamın birisi beni takip etmiş markete giderken haberim yok akşam üstü saatinde ve hava yağmurlu kulaklık takılı kulağımda da eve dönene kadar takip etmiş oç
eve geldim annem camdan bakıp el kol hareketi yapıyor adam 1 adım arkamda kulaklık olduğu için hissetmiyorum bu arada onu kulaklığı çıkardım annem dedi ki arkanda ki kim ne arıyor orda
kim var ki demeye kalmadı arkamı bir döndüm şeref yoksunu pantolonu açık organıyla oynuyor bizim binanın kapısı çelik ve kapanınca kolay açılan bir kapı değil
Ben bağırış çığlık kıyamet ağlıyorum kapıyı tekmeleye tekmeleye adam gelecek sanıyorum oda kork kaç benden ama nasıl korktum bayılacam korkudan 2 hafta boyunca camdan dışarı bakamadım perdeden baktım hep geldi mi acaba diye
2 hafta sonra dışarı çıktım aynı adam yine karşıma çıktı mahalleden abiler denk geldi o ara da bunu yaka paça alıp götürdüler naptılar bilmem birdaha da görmedim şükür ki
cerennnn Allah korusun
cerennnn abimin arkadasından tacıze uğradım bende ozmnlar 10 yasındayım kucaklama gıbı benı sevıyodu arkamdan kazagı mı kaldırınca anladım hemen kaçmıştım hemen abıme soyledım abımde bı daha gorusmedı ondan sonra gormedım tacizciyi
nurozttrk ayyy bunu bende gördüm netten inanamadım yaaa karısının bunu bılıyor olamadı üzücü
cerennnn tacize uğramayan kadın var mı ki ülkede 😞
cerennnn halamın oğlu tarafından tacize uğradım ve bunu ilk defa burda yazıyorum 7 yaşındaydım kimse yoktu evin etrafında oynuyordum beni alıp bodruma götürüp istismar etti ve bu benimle mezara gidecek😭kendiside sonradan karısını aldattı başka birini istiyordu aile karşı çıktığı için gidip kendini vurdu dağda ve öldü öbür dünyada hesabı çetin olacak!!