cerennnn Offf yine aklıma geldi, ablamın eşi tarafından tacize uğradım 15 yaşımdaydım memlekete geldikçe sürekli sıkıştırırdı beni sohbet etme bahanesiyle msjlar atardı rahatsız ederdi,
Sonra ablam doğum yapınca yanına kalmam için babamgil bıraktılar beni zorla, 1 ay bebek yoğun bakımda kaldı hastanede olduğumuz için rahattım bu konuda, bigun ablam bebek emzirmeye gitti, hastane odasında sıkıştırdı beni, yanıma oturdu ben kaçtım zorla tuttu öpmeye falan çalıştı dokundu nasıl kaçtığımi bilmiyorum o odadan, ben ertesi gün annemi arayıp memelekete dönmek istediğimi söyledim yoruldum diyerek, izin vermedi eve geçtik geceleri odamı kilitleyip kendimi bekledim korkudan, sonra da şerefsizin babası kanser oldu memlekete döndük te kurtuldum.
Ben evlendikten sonra bı kaç msj attı sohbet etmek ister gibi eşime msjlari gösterdim. Eşim de eniştem olacak şerefsize demişti baldız enişte de olsanız eşime msj atmani istemiyorum devam ederse rezil ederim seni diye bidaha da rahatsız etmedi. Ay bak yine tüylerim ürperdi