HurremSultan Kizlarr pembe çiçeğim ile siteye giriş yapıyorum 😂💝🤪 Eee neler yaptınız bugün ben çok verimli geçirdim bol bol yedim ajahahahah
bukii27 HurremSultan hahahaha ben normal günlük rutin şeyler ekstra bişey yoktu ama yarın pogaca börek felan yapıp atıcam buzluga 😍🤌🏻 Şimdide fik fike gidiyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
melaykeeee bukii27 bukiiii yeter ha 😂😂 yoruldum senin yüzünden sürekli gaza geliyorum bacım fik fik fik fik bune yaaa 😂😂😂
bukii27 HurremSultan hahah ben halletim onları bebeyi uyutuyorum 🤦🏻♀️😂 İyi fik fikler yavruu ateşiniz bol olsunnn😍🤌🏻😂
HurremSultan bukii27 küstüm ona😂😂 yaklaşık bir saat benimle uğraştı sadece ilişkiye girmek için ön sevisme 😂 ondan önce de iki saat yatağa almadım ahahahhah
sekerlikiz bukii27 Ramazan’a gırmeden bol bol fik fik yapak ki yorulalım gündüz oruçlu halde elleş miyek😂😂😂
melaykeeee HurremSultan Ramazan öncesi alışveriş yaptık bugün 🙄 ay marketler tıka basa dolu canım çıktı ya
bukii27 melaykeeee Melikeeeeee 15 gün sabrettim ben 15 günnn😂😂😂😂😂 Kız kalk gir adamın koynuna zaten ramazanlık geldi 💐