Pembedusler İlişki sırasında eşim şey dedi içinde birşeye değiyorum et parçası gibi oraya değdiğinde sen daha çok zevk alıyorsun dedi acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Onebaby Pembedusler sprial varsa ona degiyordur. O yoksada rahim agzina dokunuyor olabilir. 😁 Hepmi varmis o dedigi sonradan mi olmis o onemli
Esi Pembedusler vajinal le klitoralin farkı nedir tam olarak nasıl anlıyorsunuz ben yeni evliyim ilişki sırasında boşalma oldugumu sanıyorum yani orgazm ötesinde birşey gibi hissetiriyor ama tam olarak ayırt edemedim desem 🥺😅😅
Pembedusler Canoo spiral güvenilir mi doğum kontrol açısından ? Yani her ilişkide boşalma olsa bile mi net koruyor
Pembedusler Onebaby spiral yok dedim önceden varmıydı hatırlamıyorum dedi rahatsız edicimi dedim hayır sadece öyle olunca sen daha çok zevk alıyorsun oyüzden söyledim dedi
Canoo Pembedusler ben sadece spiral ile korunuyorum bayada oldu taktıralı. Hormonlu spiral benimki kayma olsa bile belirli bir süre koruyor yinede.
Pembedusler yavruceylan ya gerçekten mi 😃 öyle olunca hoşuma gidiyor ama vajinal orgazm olmuyor zaten öyle olunca bir süre sonra eşim boşalıyor 😀
Pembedusler Panda ay heyecanlandım şimdi 😃 eger öyleyse yola devam 😃 daha çok eşim benim üstümdeyken oluyor yani genelde herkes G noktasını üstteyken buluyoruz diyor
Pembedusler Yorumcunuz bende arıyordum bulmuşuz da daha sonuca ulaşamadık demek doğru yoldan gidiyoruz aynı şekil devam edersek vajinal orgazm yaşarım umarım 🤩