Merhaba kızlar, bugün görümcem de toplandık ve aşırı sinirlerim bozuldu. Birileriyle paylaşmazsam baygınlık geçiricem. Görümcemin bir kızı var 2. sınıf öğrencisi ama görseniz sanki büyümüşte küçülmüş. Normalde çocukları çok severim, asla da kin gütmem ama bu kıza şöyle bir tane yapıştırasım geliyor. Belki üslubum yanlıştır ama gerçekten sinir sistemlerimle oynuyor. Benim kızıma ayrı bir garezi var. Kızım daha 2 yaşındayken içeride bütün kuzenler oyun oynuyordu birden bağırma sesi geldi. Eltimin oğlu gelip, o kızın benim kızımın boğazını sıktığını söyledi, hemen içeri koştuk. Bir baktım kızımın boğazı kıp kırmızı ve gözlerinden yaş geliyor beynime kan sıçradı ortalığı velveleye verdim. Görümcem de benim kızım öyle bir şey yapmaz diyor, kızıda eltimin oğlunun üzerine atıyor ama eminim onun yaptığından çünkü yolda kızım için sülalede böyle güzel yok maşallah falan diye konuştular oda niye anne ben güzel değil miyim diyip annesine saçını kızımın saçı gibi yaptırtmıştı. Çocuktur kıskanmıştır diyebilirsiniz ama ben kızıma el sürülmesine tahammül edemiyorum, neyse.. Bir kaç kez popusuna ve başına vurduğunu farkedip tekrar sakinliğimi korumaya çalışarak uyardım. Yaşları yakın olsa neyse diyeceğim ama aralarında kaç yaş var nihayetinde. Aradan zaman geçti, yine görümcemdeyiz kızımla oynuyorlar en azından biz öyle sanıyoruz.. Bir baktım kızım ağladı, ayağıyla itip kafasını dolaba vurmuş. Eşimde dayanamayıp yeter dedi, kaç yaş büyük böyle olmaz her fırsatta vurmaya zarar vermeye çalışıyor dedi. Biz böyle derken kızım o an can acımasıyla o kızın saçını çekerken kızın kafası duvara değdi. Görümcemin eşide kalk bir tane de sen vur, sanki bir çocuk onların var dedi. Eşim de bir çocuk bizim varla ne alakası var, kaç yaş var aralarında bu yaptığınız doğru mu dedi, her fırsatta vurup zarar vermeye çalışıyor dedi. Aralarında ufak bir tartışma geçti, ben eşimi sakinleştirdim. Bugün de görümcemlerdeyiz, kızımın istediği oyuncağı saklamış, görümcemin oğlu da kardeşine kızdı niye ağlatıyorsun çocuğu dedi ve oyuncağı alıp kızıma verdi. Sofrada yemek yiyoruz, aynı odadayız. Birden kızım ağlamaya başladı, ne oldu annecim dedim. Anne parmağımı ısırdı dedi, ben yine çıldırdım. Ne demek ısırdı dedim, sonra görümcemin kızına dönüp ısırdın mı dedim. Şakadan ısırdım dedi, bir baktım kızımın işaret parmağında diş izleri var. Ne demek şakayla ısırdım, böyle şaka olmaz bir daha kesinlikle şaka yada değil bir birinize dokunduğunuzu bile görmicem dedim. Eşimi de uyardım ne olursa olsun, şunun olduğu ortam da kızımızı yalnız bırakmıyorsun dedim, yoksa elimden bir kaza çıkacak dedim. Zaten ne zaman aynı ortam da denk gelsek, milletin içinde sürekli kızımı şikayet ediyor. Kızım bugün anne kakam geldi tuvalete gidelim dedi, insanların için de diyor ki kakam ne ya yemek yiyorum midem bulandı ıyyy tuvaletim denir bu ne ya falan yapıyor. Annesi de dönüp demiyor ki kızım kendine gel misafir onlar diye. Ya giderken elim boş gitmeyeyim diyorum, poşette bir zıkkım görse annesine hadi aç yicem, açsana açsana diyip inatlaşıyor. Sofrada otursak annesinin kulağına söyleyip sofrada ne bulsa alıp yiyor. Bunu bana geldiğin de de yapıyor, bok yesem o boku elimden isteyecek gibi.. Ağzımı bozdum ama kusura bakmayın vallahi sinir sistemlerim bozuldu. Bize geliyor daha destur kapıdan odaya girer girmez, burada jelibon var yiyebilir miyim diyor. Tabak yapıp cips versem, kızım daha bir lokmayı bitirmeden içinden geçiyor. Asla yediklerinde gözüm yok, çokta eli açık biriyimdir ama gözü aç insana tahammül edemiyorum. Büyümüşte küçülmüş gibi konuşuyor, sinirimden bir tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime dedim ablanlara gitmeyi artık düşünmüyorum, o kızı da benim evimden uzak tut yoksa elimde kalıcak dayanamıyorum dedim. Görünce bile tahammül edemiyorum, çocuklara olan bakış açımın değişme sebebi oldu. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yazmadan rahat edemeyecektim.

lboncukannesi vallaha okurken kriz geçirdim .. Gıtme artık gıdeceksende eşinle 2 yada 3 saatlıgıne gıdın ama gıttıgınde hıc oturma kızıyın pesınde dolan nere gıderse daha 2 yaşında oyun oynamak isteyecek yıne kızın yanına gıdecek sadece izle oynarlarken
    Aslında mesafe candır ben görümcem çok nadıren gıderım oda bana öyle ayda 1 yda 2 gelır

lboncukannesi
      Belki bana kızacaksınız ama 2. sınıfa giden bir çocuk en fazla 8 yaşlarındaki olur anne olarak haklısınız ben olsam bende sinir olurdum ama burda hata birinci gorumcenizde ikincisi sizde. Çocuk belli ki papucu dama atıldı sanıyor çocuğa da onu çok sevdikleri söylenmeli. Çocuk annesinden babasindan yüz buluyor belli ki. Sizde üst üste bu olaylar yaşandığı halde gidiyorsunuz gitmeyeceksiniz hadi mecbur kaldınız çocuğunuzu gözünüzün önünden ayirmamaniz gerek.

lboncukannesi Görünce bile tahammül edemiyorum

Bence artık görüşmeyin görümcenizle çünkü hem kızınıza hem de size zarar veriyor anladığım kadarıyla. İkinci sınıfa giden çocuk da pek küçük sayılmaz benim gözümde yani yaptığı şeyleri bilinçli olarak yapıyor kızınızı kıskanıyor ve ona zarar vermek istiyor ki bu da görüşmemek için yeterli bi sebep

lboncukannesi neden rahatsiz oldugunuz ortama gitmeye bu kadar mecburmus gibi gidiyorsunuz orayi biraz anlamadim bir ortam sizi rahatsiz ediyor huzursuz ediyorsa gitmeyin olur biter.
          Cocuklara gelirsek cocuktur yaa tabikide cocuklarin hareket davranislarin cogu nedeni anne egitimidir onda kesinlikle bu sekil dusunuyorum ama cocuk yani insan cocuklar icin birbirine kirilmamali bence kardesler arasi bile kac yas olsa kiskanclik anlasmamazlik var benimde oglum cok sakin cekingen cogu ortamda ayni sey oluyor ama karsiya cephe alip dolmadim hic nedenini bilmiyorum bu kadar takıyorsaniz gitmeyinnn iyiki mesafe var 🤫🙊🎊

lboncukannesi bu yazdıklarının kat kat fazlasınız yaşadım canım ve neredeyse katil olma reddesine geldim ve evimi ayırdım kv ile oturuyodum evde bide eltim vardı iki katlu mustakil evdi altlı üstlü oturuyoduk kaynımun oğlu okadar çok çektirdiki bana rabbim o sıpayı yetiştirene cennet yüzğ göstermesin o sıpayı o hale getirrn kayınbabam qhhh ahh Allah bildiği gibi yapsın o adamı

lboncukannesi benim görumcemin kızına 2 .sınıf küçücük oğlumu kıskanıyor bir gün bize geldi tek başına cocik bende mutfakydim çocuklar içeride tekti sessizce gideyim bakayım dedim çünkü çocuğa gram güvenim yok ve sevmiyorum normalde yemin olsun hiç bir çocuk hakkında böyle düşünmem ama bilerek yaptırılıyor gibi geliyor bana o yüzden sevmiyorum içeri girdim çocuğumun ellerini tutmuş sıkıyor benimkide şiddetten bir haber oyun sanıp gülüyor napiyosunnn ablası dedim ama çocuğun eli ayağı titredi bembeyaz kesildi orda onu öldüresim geldi kimse de hiç bi bok yapamaz ben o. Orda sinirle birsey yapsam ona neyseki kendimi tutabilen törpuleye bilen bir insanim sen ne cesaret benim evimde çocuğumu sıkıştırıyorsun aptal birdaha gitmeyin sizde ben görüşmüyorum artık 4 ay oldu ne evime alıyorum ne kabul ediyorum

Cicikiz 1 sene de toplasanız 2 kere gitmişimdir, başka ortamlarda denk geliyoruz çoğu zaman.

sekerlikiz Kızım şu an 3,5 yaşında ve kolay kolay yalnız bırakmam sadece yakalamaca falan oynarken başka odaya kaçıyor. Bende 1 sene içinde 2-3 kere gidip en fazla 2 saat oturmuşumdur onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz.

Gittibimilyarlikmobilya Sorun şurda üst üste gitmiyoruz. 1 yılda toplasanız 2-3 kere gitmişizdir, onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Papucu dama atılacak bir durum yok çünkü kızımı çok nadir görüyor. Örnek veriyorum bu olayların hepsi birer yıl arayla oldu ama gözüme batıyor işte, nadiren de bir araya gelseler huy edinmiş illa zarar verecek.

lixy Bende aynılarını eşime söyledim, bu şekilde olmaz dedim oda çok sinirlendi.

Zamansiz_ Ben zaten sürekli gitmiyorum ki 1 sene içinde 2-3 kere gitmişimdir. Onun dışında da mecburi ortamlarda bir araya geldik. Bunların hepsi üst üste yaşanmadı, en az birer sene arayla yaşandı. Kızımı her gördüğün de zarar vermeye çalışmasına sinirleniyorum. Kalkıp biri çocuğuma zarar verirse tabi ki cephe alırım, bünyem bu kadarını kaldırmaz.

ESMERBOMBA_ İnsanın gerçekten bir yeren sonra sabrı tükeniyor, büyükleri de bir şey demeyince iyice şımarıyorlar. Resmen bilerek ve garezi yapıyorlar çocuk demeye yemin ederim bin şahit ister.

nurozttrk Bende öyle sık sık görüşme 1 senede toplasanız 2-3 kere girmişizdir ama mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Onda da görür görmez şimdilik geliyor aklına yemin ederim çocukla alakası yok büyümüşte küçülmüş gibi.. Sizi çok iyi anlıyorum insan sabredemiyor.

bukii27 Ben zaten 1 sene içerisinde 2-3 gere gitmişimdir. Onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Onda da zaten zarar vermeye çalışıyor.

lboncukannesi
                      Ailesinden öyle görüyor çünkü uyarmıyorlar çocuğu bu yanlış demiyorlar. Mecbur durumlar bile olsa gitmemek en iyisi sizin için hadi çok mecbur diyorsun çocuğunub hep yanında olmalısın ama gitmemiz daha hayırlı

lboncukannesi malesef ki öyle şeytanlaşmış bi sıpaydı 5 yaşında sıpaydı kayınbabam o şeytan yüzünden tokat attı sağ tarafa vurdu sol tarafım çenemin altı ağrıdı sebep ne biliyomusun yeni doğum yaptım çocuk altını değiştiriyorum kv baklava yapmış annesi tabaga koymuş getiriyo anne önde çocuk arkada çatalı düşürdü annesi bebenin ayağına battı can acısından benim 3 günlük bebeğimin kafasına geldi tekmeyle vurdu aman allahım dünya başıma yıkıldı bide bıngıldak yerine yittim çocuğu götünün üstüne oturdu kb de namazda tabi görmedi olayı annesiyle kaynanam üstüme bi yürüyor neyse kayınbabam geldi npldu diye kızdı dedeee yengem bana vurduuuu diye anırdı şeytan velet adam vay neden demeden elinin tersiyle vurdu 3 gün yemek yiyemedim daha neler neler anlatsam roman olur bu daha hiç bişey o sıpa yüzündende her çocuğa kanım ılımıyor her çocuğu sevemiyorum ama sevdiklerimide kalbimi açıp içine koyacam sanki o şekilde