lboncukannesi Canım evladım için görümcemi de görmeyi veririm yani sende gitme ne gereği var Allah aşkıma evladım huzursuz olacagı ortamda bende zaten huzurla oturamam
Görümcemin kızı..
Cicikiz 1 sene de toplasanız 2 kere gitmişimdir, başka ortamlarda denk geliyoruz çoğu zaman.
sekerlikiz Kızım şu an 3,5 yaşında ve kolay kolay yalnız bırakmam sadece yakalamaca falan oynarken başka odaya kaçıyor. Bende 1 sene içinde 2-3 kere gidip en fazla 2 saat oturmuşumdur onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz.
Gittibimilyarlikmobilya Sorun şurda üst üste gitmiyoruz. 1 yılda toplasanız 2-3 kere gitmişizdir, onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Papucu dama atılacak bir durum yok çünkü kızımı çok nadir görüyor. Örnek veriyorum bu olayların hepsi birer yıl arayla oldu ama gözüme batıyor işte, nadiren de bir araya gelseler huy edinmiş illa zarar verecek.
lixy Bende aynılarını eşime söyledim, bu şekilde olmaz dedim oda çok sinirlendi.
Zamansiz_ Ben zaten sürekli gitmiyorum ki 1 sene içinde 2-3 kere gitmişimdir. Onun dışında da mecburi ortamlarda bir araya geldik. Bunların hepsi üst üste yaşanmadı, en az birer sene arayla yaşandı. Kızımı her gördüğün de zarar vermeye çalışmasına sinirleniyorum. Kalkıp biri çocuğuma zarar verirse tabi ki cephe alırım, bünyem bu kadarını kaldırmaz.
ESMERBOMBA_ İnsanın gerçekten bir yeren sonra sabrı tükeniyor, büyükleri de bir şey demeyince iyice şımarıyorlar. Resmen bilerek ve garezi yapıyorlar çocuk demeye yemin ederim bin şahit ister.
nurozttrk Bende öyle sık sık görüşme 1 senede toplasanız 2-3 kere girmişizdir ama mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Onda da görür görmez şimdilik geliyor aklına yemin ederim çocukla alakası yok büyümüşte küçülmüş gibi.. Sizi çok iyi anlıyorum insan sabredemiyor.
bukii27 Ben zaten 1 sene içerisinde 2-3 gere gitmişimdir. Onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Onda da zaten zarar vermeye çalışıyor.
lboncukannesi
Ailesinden öyle görüyor çünkü uyarmıyorlar çocuğu bu yanlış demiyorlar. Mecbur durumlar bile olsa gitmemek en iyisi sizin için hadi çok mecbur diyorsun çocuğunub hep yanında olmalısın ama gitmemiz daha hayırlı
- Düzenlendi
lboncukannesi malesef ki öyle şeytanlaşmış bi sıpaydı 5 yaşında sıpaydı kayınbabam o şeytan yüzünden tokat attı sağ tarafa vurdu sol tarafım çenemin altı ağrıdı sebep ne biliyomusun yeni doğum yaptım çocuk altını değiştiriyorum kv baklava yapmış annesi tabaga koymuş getiriyo anne önde çocuk arkada çatalı düşürdü annesi bebenin ayağına battı can acısından benim 3 günlük bebeğimin kafasına geldi tekmeyle vurdu aman allahım dünya başıma yıkıldı bide bıngıldak yerine yittim çocuğu götünün üstüne oturdu kb de namazda tabi görmedi olayı annesiyle kaynanam üstüme bi yürüyor neyse kayınbabam geldi npldu diye kızdı dedeee yengem bana vurduuuu diye anırdı şeytan velet adam vay neden demeden elinin tersiyle vurdu 3 gün yemek yiyemedim daha neler neler anlatsam roman olur bu daha hiç bişey o sıpa yüzündende her çocuğa kanım ılımıyor her çocuğu sevemiyorum ama sevdiklerimide kalbimi açıp içine koyacam sanki o şekilde
ESMERBOMBA_ ay inanamıyorum kaçın o evden
ESMERBOMBA_ pardoon?? Bu ne cüret nasıl vurur size bunu duyan eşiniz ne yaptı ? Umarım sessiz kalmamıştır bu ne biçim terbiyesizlik
- Düzenlendi
ESMERBOMBA_
Bana belki çoğu kişi tepki gösterecek ama yine de 5 yaşındaki bir çocuk için bu tabir çok yanlış orada şeytanlaşmış insanlar kayınpederiniz kayınvalideniz. Evet sinir bozucu bir durum ama benim asıl kizacagim kişiler büyükler olur. Mesela geçen sene benim daha büyük yeğenim bir olay oldu ben de bunları uyardım odaya gidip annesine halam bana bağırdı dedi aslında bağırmamıştım asla çünkü olayları abartıp söylüyor annesini ama yine de çocuğa kızamıyorum çünkü annesi olayları çok abartan birisi. Çocuklara çevresindekiler ayna oluyor. Kayınpederin sana el kaldırıyorsa belli ki çok yüz bulmuşda hadsizlik yapmış
Askkadini ve 7 sene beraber oturdum şükür kurtuldum
yavrukus eşimin Allah belasını versin yeni yeni uyanmaya başlafı ailesinin manüpülesinden yeni yeni kurtuluyor oda at gözlüğü takmış casına anamda babam diyodu ne desin
- Düzenlendi
Gittibimilyarlikmobilya kız ben o çocuk yüzünden katil olacaktım diyorum sen diyodunki küçük çocuğa nasıl öyle konuşuyorsun biliyomusın o küçük çocuk şuan 18 yaşında evimiz ayrı olmasına rağmanen halada çektiriyor bize şükür ben fazla görmüyorum ama şimdide eşime ve büyük oğluma çektirşyor zaten o sıpayı o hale getirende önce dede sonra anne babanne ve baba geçen sene küçük oğlumu sütten kesmemiştim hala henüz emziritordum kv nin odasına gittim emxirmeye arkamda dönüktü kapıyı çalmadan içeri girdi tabi hiç bişe görmedi kızdım kazık kadar adamsın kapı kapalı ise çalınmadan girilmez diye bana küfürler saydı neyse çıktım odadan kayınbabam diyorki çocun yanında sen bizim çocuğumuza terbiye verenece önce kendi sıpana terbiye ver yani bu çocuk nasıl şeytanlaşmasın nasıl canavarlaşmasın yşne o sıpa yüzünden bi ton laf duymuştum ağıza alınmayacak laflar
ESMERBOMBA_ hala o adamla aynı evde yaşamaya devam ediyor musunuz peki🙁
- Düzenlendi
ESMERBOMBA_
5 yasındaki çocuk ne ara 18 oldu bi dk kafam karıştı
ESMERBOMBA_ ay iyi bari çok sevindim alah huzur versin