Leondarling Uncle koltukaltı botox yapıldığını duymuştum terlemeyi kontrol altına alıyor ama kokuya karşı etkilimi bilmiyorum
Ezelinur Baybymom temiz ve hafif nemli olacak koltuk altı pudra sürer gibi gibi sürüyorum toz şeklinde ve asla ter kokmuyor terleme oluyor doğal olarak ama koku olmuyor
Gulsumbatuhan Uncle karnonat nişasta hindistancevizi yağı limon suyu birde sevdiğin bir ucucu yağdan 4-5 damla bunları karıştır hem doğal koltuk altı kremin olmus olur ben deodarant kullanmayı bıraktım kimyasal ürünlerin bircogunu kendi deodaramtını yapabilirsin. Bir siteden alıyodum baktım kendimde aynısını yapıyroum para vermeye gerek yok dedim
Tacsizkralice Uncle benim doğumdan sonra başladı önce hiiç koku olduğunu hatırlamam her gün duş aldığım halde kokuyor gibi geliyordu. bende kidste görmüştüm karbonatla hindistan cevizi yağı karıştırdım duştan sonra sürüyorum yani bende çok yoğun koku olmadığı için geçirdi bilmiyorum ise yarar mı ama bir deneyin derim
Uykusuzanne_ Uncle caaanim kesinlikle deotak kullanmalisin duştan hemen sonra sürüyorsun ve inanir misin 1 hafta sifir koku bir dene derim
zeryaa YeniGeldim 1 gün duştan sonra sürüp ertesi gün duşa girmeden mi kullandınız acaba o zaman işe yaramazmış
Pepexx Benimde dogumdan sonra oldu makesef öle agır bi koku yok ama ben acayip takıntılıyım hemen kokum gelir günde iki kere dezenfekteyle siliyorım ben cok öemnun kaldımm o koku olmuyo
1anne1panda Uncle amway G&H deodorant var harika trendyoldan aldım. Doğumdan sonra kendimden iğrenmişdim resmen şimdi eşim dahil çevremdeki herkese aldırdım hepsi çok memnun
Betull Yıllarca çok dertlendigim bı konuydu kendim buldum çözümünü deokrem yaptım çok memnunum yıllardır kullanıyorum , aşırı ter kokan bı insanım normalde bu kremi yaptığımdan beri çok şükür hiç kokmuyorum