Kızlar çok bakimliyim sürekli duş alıyorum. Dedorant, parfüm, losyon hepsini kullanıyorum. Ter kokum iğrenç kokuyor özellikle koltuk altimda ceset varmış gibi ve bu duştan çıktıktan 20 dakika sonrada oluyor varmi bir çözümünüz?

Uncle ter bezlerin çok çalışıyor demek ki benimde öyle her gün duş alıyorum ama 20 dk sonra falan koku olmuyor ertesi gün hissediyorum koku yani çözümü var mı bilemiyorum bulursan bana da söyle 😂

Uncle hep mi böyleydi doğum falan olduda ondan sonra mi böyle oldu ?

zeryaa canim yaa hep böyleydi bekarken çok önemsemedim 2 yıllık evliyim 2 yıldır burnuma buram buram geliyor taktığım içinde olabilir kışın bile terliyorum

Selma bu tartışmayı sabitledi.

Uncle benimde doğumdan sonra olmaya başladı böyle çok rahatsız edici annemde emzirdiğin sürece olur bu hormonların düzenlene kadar dedi 🤦🏻‍♀️

Deotak krem deodorant bir nebze olsa da kokuyu gideriyor. Duştan sonra sürüyorum üzerine deodorant misss. 😂Ama duştan sonra sürmek önemli. Terin üzerine sürünce felaket. Gratisten alıyorum 25 lira gibi birsey

Karbonat öneririm yıllardır kullanan bir akrabam var çantasında falan tasiyor. Ter koku asla yapmiyo

Eyluulkrg bende karbonat kullanıyorum hem doğal hemde etkili her gün duştan sonra nemli koltuk altına pudra sürer gibi sürüyorum üzerine kıyafetimi giyiniyorum mis gibi asla koku olmuyor ama akşama etkisi geçiyor bazen o zaman da koltuk altımı sabunla yıkayım tam kurutmadan önce sürüyorum.

Uncle canm eczaneden terkur alıp dener misin bana iyi geldi☺️

Eyluulkrg karbonat bi işe yaramadi denedim ayrica tahriş ediyor

Uncle benimde öyleydi limonu ince kesip sürüyorum iyice gün boyu kokmuyor🐣