hvdclk ben ramazanda kendi evimde yemek yapmicam kocam çalıştığı yerde yicek bende tekim diye aşağıda ye diyolar. ama ben gitmek istemiyorum yaa kendi evimde hergun canim ne istiyosa onu yemek istiyorum normalde esim ne istese onu yaparım çok yemek seçer benim yediğimi yemez sevmez diye şimdi fırsat var ne istesem yapabilirim. Ama aşağı git diyolar e gitsem sıradan yemekler gene benim hergun yaptığım yemekler bide kızımı götürmek istemiyorum aşağı anormal seviyorlar onlar küçücük çocuğa kiziyolar sakadanmis çocuklar kucağına aliyo fln ne diyorsunuz kizlar gitsemmi

bukii27 Çorba
    Patates tavası
    Pirinç pilavı
    Salata yapmayacak misin aşkım nasıl Bi fikrin yok snsnsjsj

hvdclk
    Fırında patates tavuk dünden hazırladım
    Pirinç pilavı
    Mercimek corbasi yaptım akşamdan Salata birde ben zaten post açmıştım ona bakarsan fikir olur sanada

Askkadini gitme ya baskalarinin istegine göre mi yasicaksin hayatini kal kendi evinde istedigin yemekleri yap afiyetle ye bosver

hvdclk
        Mercimek çorbası
        Sulu köfte
        Bulgur pilavı
        Salata
        Sütlaç
        Ay normalde olsa bu saatte açlıktan elim ayağım titrerdi, ama Allah çok büyük kolaylığını veriyor. 🥰🥰

Moonlight_ ama asada 10 kişi iftar açarken ben tek başıma acicam ya çok ısrar ederler biliyorum 2 senedir böyle yaptık çünkü esim iste yedi ben asada kızım olmasaydı giderdimde kizimi çok bunaltiyolar oyuncak flnda yok sıkılıyor çocuk bende tsrese giriyorum

Askkadini yalnız yemek yemeyi sevıyorsan gitme ben kötü de olsalar kalabalık ta işhata geliyorum ramazanda geçerli bu iftar sofrası kalabalık olacak ☺️

yeso yalnız yemeyi seviyorum 👌 kızımla beraber otururuz hep sofraya ben o babasi.

Askkadini migrenim var benim seste hemen tetikliyor de 🤣
              Isterse 20 kisi olsunlar sen nasil istiyorsan öyle yap canim direk söyle kalabalikta kizinin sIkildigini bunaldigini

yeso et sote gibi ama daha soslu oluyor ve biber domatesde olmuyor sotedeki gibi