bukii27 Askkadini Amannnn yok anam Allah razı olsun benimkinden gece beni kaldırmamış bile kendi kendine ayak üstü sahur yapmış canım kocam bugün sahurda güzel bir masayı hakketti😂
Askkadini bukii27 ben sahura kadar uyumadım sahur hazırladım yedik benimki her gece melemen istiyo o kadar poğaça börek yaptım gene menemen. iyyy geldi artık bana
bukii27 Askkadini İşde asla 2 3çeşit yemez ailecek öyleler maksimum mesela pilav salata sulu bir yemek başka yok
Askkadini bukii27 ha sulu yemek varsa tamam bizdede öyle pilav yada bulgur yada şehriye salatası yada makarna sulu yemek salata çorba da arada yaparim
bukii27 Askkadini hahahaha benimkide sever ama hergün değil bende bugün pogaca yapıcm dolaba da atarım birde eşimin sevdiği tatlıdan yapam 😂
seza superisi_ aa mutlaka denemelisin çok lezzetli oluyor 😄 Ben kuş üzümü fıstık koymuyorum 😊 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/tavuk-dolmasi-tarifi-videolu/ Ben dün akşam hazırlayıp dolaba koydum pratik oluyor 🫶🏻
karamelek90 seza bende bu tavuk dolmasını bulgurlu yapıyorum akşamdan dediğin gibi hazırlayıp yoğurtlu sosa yatırıyorum ertesi gün fırına atıp 1 saat geçkin kontrollü fırın poşetinde fırında pişiriyorum enfes oluyor tavsiye ederim😋
seza superisi_ Rica ederim gerçekten güzel oluyor.Annem pilavın içine kırmızı et koyar ama onu tercih etmiyorum 😄
Bonibon_ hvdclk Etli fasülye, pilav, mor lahana salatası. Tatlı olarak kadayıf. Çorba yapıp yapmamakta kararsızım🥰