Askkadini bukii27 normaldede arada ineriz zaten haftada 1 bazen 2 güzel yemekler varsa giderim kız zaten 🤣
Askkadini bukii27 evet markete gidip kendime göre yemek alışverişi yapıp arada ben bunu yapcam kendime derim. Kız bu seferde demesinler getir asada ye🤣
bukii27 Askkadini Amannnn yok anam Allah razı olsun benimkinden gece beni kaldırmamış bile kendi kendine ayak üstü sahur yapmış canım kocam bugün sahurda güzel bir masayı hakketti😂
bukii27 Askkadini İşde asla 2 3çeşit yemez ailecek öyleler maksimum mesela pilav salata sulu bir yemek başka yok
Askkadini bukii27 ben sahura kadar uyumadım sahur hazırladım yedik benimki her gece melemen istiyo o kadar poğaça börek yaptım gene menemen. iyyy geldi artık bana
Askkadini bukii27 ha sulu yemek varsa tamam bizdede öyle pilav yada bulgur yada şehriye salatası yada makarna sulu yemek salata çorba da arada yaparim
bukii27 Askkadini hahahaha benimkide sever ama hergün değil bende bugün pogaca yapıcm dolaba da atarım birde eşimin sevdiği tatlıdan yapam 😂