Askkadini karamelek21 açlığa dayaniyo insan ama uykusuzluğa dayanamiyi gün içinde bazen gözüm kapanıyor
soulless Askkadini yiyorum löp löp hemde 🤣 rahmetli babama çekmişim bu konuda ama yemememde lazım bi yandan 73,5 kilodan 65 e düştüm hedef 60 bakalım inşallah bu ramazanda veririm onuda
karamelek21 Askkadini aynen bende ile geldim ama yerle gök arasında gibiyim birde sakarlıgım tutarki eyvah eyvah 🤦♀️ 🤣
yeso Askkadini var canım normalde degısık degısık yaparım sütlü tatlıya daha düşkünüz ama ramazan gelince revani baklava falan olmazsa olmaz 😂 revani bitince süt helvası yapacağım ❤️ sonrasında baklava açarım artık shshsh
Rouge Askkadini maxi king pasta yaptım diyecek baska söze gerek yok çıldırmalık kafayı yemelik 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Rouge Askkadini öyle güzel bisey ki yerken ruhumu kaybediyorum mascarponeler labneler karameller tek basına bile o kadar güzel olan seyleri koydum bol bol bak bunun pastası biliyor musun yedin mi 😍😍🤤🤤🤤🤤🤤
Askkadini soulless hadi bakalım Ramazan’ın birinci günü tartıl bakalım bide son günü ne dersin hatta post ac zayıflamak isteyenler kilosunu yazsın ramazan sonuna kadar bakmasın bayramda bakalım ne kadar gitmiş kilolar
Rouge Askkadini Ayyy fırın sütlac geldi aklıma benim en sevdigim tatlı vanilya aromalı olucak cıldırıyorummmmmmm😂