Artemisss Şükürler olsun ki eltim yok. Ama eltisiyle güzel anılar biriktirenler vardır muhakkak 😅🤭🤭

Eskobar Olmasa sanki daha mı iyi cjfjfj kaynanla bir olduğunu düşün bide 😶😅

llanjalee ahahahha bende de bir tane bundan var görüşmüyoruz 😂😂 ama diğer iki eltim fena değil iyiler jsjxjjdkddl

Artemisss kız bende de bir elti var konuşuyoruz dedikodu yaparız kahve eksık olmaz da bazen çok saçma hareketleri var beni gazlayıp kendi kenara çekilir alıştığım ıcın bu huyuna sımdı kuduruyo kv kavga etmiyorum diye hshshsh

Eltim var ama görüşmüyoruz.
        Yüz yüze gelince de muhabbetimiz ‘merhabadan öteye geçmez ‘

Artemisss 4 elti 4 görümcem var 😅 görümcelerimle abla kardeş gibi cok iyi anlaşırız. Eltimin ikisi başka şehirde, bayramdan bayrama yüzyüze görüşürsek merhaba merhaba o kadar, hiç arayip sormayız birbirimizi. Diger iki eltimde bana cok yakın oturuyorlar. En büyük eltim annemle aynı yaşta, tam bir kıskanç. Ben alırsam aynısını alır. Ben ne yaparsam aynısını yapar. Evlerimiz bile nerdeyse aynı oldu 😀 diğer eltimde yaşta büyük, cok sık gidip gelmeyiz, sadece akşam çay içmeye gider geliriz o kadar. Hepsi yaşta büyük benden, fazla karışmazlar bana.
          Sadece şunu anlatim, yeni evliyken bayramda köyde kaynanamda toplanmıştık. Başka şehirde olan kaynım o zamanlar bekardı, gömleklerini bana ütüler misin demişti, ben tam ütüye başlayacakken şehir dışındaki eltim geldi, o zamanlar cocuğu 2 yaşındaydı, mutfakta bulaşıkları yıka hemen kaynana görmesin, hiç sevmez tezgah üstünde bulaşık dedi. Bende yeni evli saf kalktim hemen bulaşıklara giriştim. 😅 Bana “sen bulaşıkları yıka, bende cocuğu emzirip ütüyü ben yaparım” dedi. Neyse ben tüm iyi niyetimle bulaşıklari yıkadım, tam bitirdim mutfaktan çıkacakken kaynım geldi. Ütü bitti mi dedi. Bende eltim yapacaktı dedim. Bir gittim baktım ki yapmamış ütüyü, 1 saattir cocuk emzirip telefonla konuşuyordu. Sonuç olarak ütüyü de ben yapmıştım. Yeni gelinim diye bütün işleri bana yaptırmıştı. Cok sinir olmuştum. Ama şuan o hıncımı misli misli alıyorum. Şimdi benim cocuklar kücük diye ben ona iş kitliyorum, mecbur yapmak zorunda kalıyor 😅😅

• seza bunu yanıtladı.
          • seza bunu beğendi.