Selam kızlar yine ben konu kayınvalidem öbür postlarımda da bildiğiniz gibi altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidem beni sınıyor oruçluyum iki gündür kaynım var evde yukarda evlerinde işte bugün baya bi temzlik yaptım anca uzandım yoruldum vallahi dedim o geldi hani ne yapmışsın yoruldun dedi o sinirle sen zaten benim yaptığım birşeyi beğenmezsin dedim herneyse oturcam başı ağrıyomuş yatsın çocuk rahat rahat dedi onun keyfi bozulmasın diye bizim huzurun içine ediyor herneyse iftar açtık eşimle bulaşıkları topladım eşim git yat biraz istiyorsan ben bakarım çocuklara dedi kayınvalidem mesaj atmış baban size gelecekmiş diye adam binde bir çıkar buraya onu bahane ediyor 😂 geldi muhabbet açıldı yaz gelmesin sevmiyorum dedim burda otururuz balkonda yazın dedi benim burda yani bende aa uğraşamam sıcakta balkonda çocuklara bide dedim tek olmayacan bende gelirim otururuz üçümüz demez mi belli oldu burdan kalkmaz yazın. Bende vallahi yazın klimayı açıp otururum ben dedim eşimde o balkonu kapatırcam ben oda yaptırcam dedi kaynanam merak etme gelmem gelmem dedi bana bakarak sonra kayınbabama bakıp işaret yapıyor hayır evlilik bu demek ya senin oğlunun artık bi ailesi var sal artık bizi evli olup gurbette olan çok var sonra komşulara bak ne güzel birbirlerinden ayrılmıyor biz birlik olamıyoruz diyor gerçekten bilmiyorum ya bıktım artık 😒 sevmiyorum insan sevmiyorum eşim çocuklarım olsun yeter biyere gitmem kimse de bana gelmesin istiyorum gezmem de yol bekarkende böyleydim evimde bişeyler uğraşmayı seviyorum ben ya