sizene kitle kapını ya mal gibi kalsın sinir şey bu kadar önemseme defolur gider zamanla annen haddini bilmezse benden de saygı beklemesin deyiver bazen köprüleri yakmak gerektigine inaniyoeu.merhaba idare edeyim susayım derken bizden gidiyo karşımda 27 sene aile binasinda yasayan komsum var iki çocuğu Peşpeşe buyutmus kaynanasi cat diye gelir laf anlamaz anlayissiz yuzsuzmus çocukları uyandırır huysuzlastirirmis dedim ki kitleseydin kapını ben salakmışım keşke kitleseydim dedi bana kapını acmican canım yerini bilmiyosa sen göster yapcak bsy yok bazen saygıyı sevgiyi bize mecbur ettikleri kadar kendileri gostermezlerse böyle yapmak gerekiyo cidden kendini yeme o yesin o delirsin kötü mü diyecek esin sana desin anlamicak ki ceken sensin bırak ne hali varsa gorsunler ama kafan rahat olsun çocuğuna iyi gel öyle estende pek hayır gelmiyo zaten adaletsizlikler tum güzel duygularını bitiriyo..ins sen yapabilirsin bunları ağır konustum ama hakediyo asla idare etme idare edil cekmeye gelmedin yuva kurmaya geldin..♥️