Kbracbc Kocamla 3 gündür küsüm rekora gidiyorum ama özledim de bu zamana kadar ben hep gönlünü aldım haklıda haksızda olsam şimdi ne yapmam lazım beklim mi adım mı atayım 🤔
Eyluulkrg Kbracbc bırak o gönlünü alsın ne olucak kadınlar olarak biz hep alttan alıyoruz, düşünüyoruz. Biraz da onlar çabalasın🙃
Papatyaaa Kbracbc o konusmuyorsa sende konuşma bence onun konuşmasını bekle hep biz mi yapacağız her şeyi sonra alışıyorlar.
Nietzsche Kbracbc ay bzde küstük 2 gündür , sabah işe giderken oğlumu öptü çıktı,sonra içimi acıdı naptysa geri geldi hadi senide öpim dedi ,kendinide öptürdü gitti😂😂
Selale Kizlar selam ben yeniyim ve anlamiyorum . Evli deyilim, niwanliyim bu programi yeni yukeldim ricaetsem bana analtirmisiniz bu programi?🙈
BirVarBirYok Selale Canım forum yani bildiğin evli bekar nişanlı derdi olan yada bilmediği şeyleri öğrenmek icin soran bilipte daha fazlasını öğrenen herşey var bu forumda yani bi nevi tanımadıklarınla dertleşmek😂
Nietzsche Selale forum dışında asıl amaç regl tarihini gösteriyor olması ,bilgilerini gir reglini düzenli takip edersib,yumurtlama günlerini görürsün vs.
Nietzsche Kbracbc sennki istikrarlı çıkmış benmki küs olmayı sevmiyor,bugnde küsecektmde küsmek yok dedi 😂
Kbracbc Panda ahshaha geldi yanağımdan öptü özür dilemen gerekiyor dedim neden dedi hareketlerine dikkat etmiyorsun heralde dedim tamam kübra diyo yine küslüğe dewamke galiba agysaua 😂