kleopatranizzz piyangobileti Muhakkak evliliğin verdiği sorumluluklar,çocukların ayrı sorumlulukları çok fazla yorabiliyor. Ama o yolda yürüdüğün kişi destekçiyse her daim ellerini sımsıkı tutabiliyorsa yol daha kolay ve daha güzel aşılabiliyor🫶🫀
piyangobileti kleopatranizzz hakkını yemeyeyim çocuğa bakıyor tabi bunalinca telefon göstererek ya da çay verme dediğim halde çay vererek vs ev işlerine de yardım eder ama tartisinca başıma kakar kısacası ben bekar olmayi özledim oğlum ve ailem yanımda olsun o da anasının … geri girsin ne hali varsa görsün
Deleted_15 kleopatranizzz inşallah canım benim 🫶🏻 şu iğrenç insanların arasında insanlığa evlatlarımız doğacak ya Allah bildiği gibi yapsın bunları. Şu mübarek günlerde kahrı perişan etsin bunları en acı şekilde çıkarsın daha da bi şey demiyorum midem bulandı
Melaykeee kleopatranizzz bence dünyanın en güzel şeyi insanın eşi ve kızıyla mutlu huzurlu bir aile içinde yaşaması❤️
kleopatranizzz Yorumları okuyamıyorum kızlar bu pisliklerin yorumları silinince herkese dönüş yapacağım.Allah belalarını versinn
Melaykeee Tutelimdenyurubenle seni küçük şıllık ben anladım senin sürekli param yok demenden adi köpekkkkkk
superisi_ kleopatranizzz Dünyanın en güzel şeyi; Samimiyettir , iyi niyettir , güzel sözlerdir , sağlıktır ve iyi bir vicdandır bana göre 🧚🏻♀️