kleopatranizzz Tutelimdenyurubenle guzum etmee paradan daha değerli, kıymetli şeyler de var neden bu kadar çok Önem veriyorsun şu paraya?
Deleted_15 kleopatranizzz bence dünyanın en güzel şeyi sevildiğini hissetmek, huzurlu bir yuvada sevdiklerinle yaşamaktır 🫀🫀
Deleted_15 kleopatranizzz minik fasulyem ve ben çok iyiyiz çok şükür 👼🏻🎈yarın minnak kalbini dinleyelim bi bakalım dakikada kaç kez bizim için çarpıyor 🫠🫠 sen de o güzel yuvanda ömrü billah huzur bulasın inşallah 🙏🏻
Deleted_15 Tutelimdenyurubenle kızzz vurcam bi tane he 😂 hep böyle yapiyosun iki post atıp bi şey yazmiyosun o kadar insan sana cevap yazmış sallamiyosun bak geçen de aynısını yaptın böyle yaparsan kimse seni ciddiye almayacak artık
kleopatranizzz Deleted_15 Ooy oyyy yerim ben onun o minik kalbinii 🫀 Rabbim her daim sağlıkla atmayı nasip etsin 🥰🥰
Kekillikamisci Sekstir 😜😜😜😜😜 Şaka şaka . Dünyanın en güzel şeyi sevdiklerinin yanında olmasıdır. Sevdiklerinin sağlıklı olmasıdır. Sağlam bı ailenin olmasıdır ❤️🫂
kleopatranizzz Kekillikamisci Ahahha kanka senden bu cevabı almasaydim gözlerim açık giderdi cjxjxjx Ailenle her daim mutluluğunuz daim olsun askoo
Deleted_15 kleopatranizzz durumları kötü diye üzülüyorum da böyle de yapmasın ya bizi trolluyo her seferinde 🤭
piyangobileti kleopatranizzz bence dünyanın en güzel şeyi bekarlıktir tabi evlat da bambaşka bir şey ben hakkimi 3 şeyden yana kullanıyorum ailesiyle mutlu bekar bir anne olmak
kleopatranizzz piyangobileti Muhakkak evliliğin verdiği sorumluluklar,çocukların ayrı sorumlulukları çok fazla yorabiliyor. Ama o yolda yürüdüğün kişi destekçiyse her daim ellerini sımsıkı tutabiliyorsa yol daha kolay ve daha güzel aşılabiliyor🫶🫀
piyangobileti kleopatranizzz hakkını yemeyeyim çocuğa bakıyor tabi bunalinca telefon göstererek ya da çay verme dediğim halde çay vererek vs ev işlerine de yardım eder ama tartisinca başıma kakar kısacası ben bekar olmayi özledim oğlum ve ailem yanımda olsun o da anasının … geri girsin ne hali varsa görsün
Deleted_15 kleopatranizzz inşallah canım benim 🫶🏻 şu iğrenç insanların arasında insanlığa evlatlarımız doğacak ya Allah bildiği gibi yapsın bunları. Şu mübarek günlerde kahrı perişan etsin bunları en acı şekilde çıkarsın daha da bi şey demiyorum midem bulandı