• +18
  • HASSAS İÇERİK..

Sexapalite başınız sağ olsun Allah sabır versin 🤲 ölüm kalanlar için çok zor. Sevdiklerini kaybeden bir insan olarak buna inanırım ben de. Dini boyutunu bilmiyorum ama hep tüylerimi diken diken eder.. Allah geride kalanlara sabır versin ☹️

Sexapalite bobrek yetmezligi kalp yetmezligi oldu en son ayaklari kesilecekti kesilmeden 2 gun once vefat etti.

Dikkat ettiği halde mi bunlar oldu?
Benim erkek kardeşim de Şeker hastası kafama çok takıyorum 😔

Sexapalite başınız sağolsun Allah dayanma gücü varsin sizlere inşallah. İnsanın sevdiğini kaybettmek kadar zor birşey yok ölüm gidenler için değil kalanlar içindir asıl mekanı cennet olsun 🤲

Sexapalite Başınız sağolsun canım 🥰
    Tam bilgim yok ama belki abin hayvanları çok seviyordu o köpeği de sevmiş olamazmi böyle düşündüm yani koku konusunda bişey diyemem ☺️
    Birde benim teyzem hastaydı göğüs kanseriydi evde sadece babam ve ben vardık, pencere kenarına aynı anda bir karga ve beyaz güvercin geldi babam o zaman bı kötü haber bı iyi haber gelecek kızım dedi, birkaç saat sonra teyzemin vefat haberi akşamı da ablamın doğum haberini aldık o günden sonra böyle şeylere inanıyorum belki bilen arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlar 🥰💕

Pembepanterr Böyle kötü düşünme bitanem ayak kesilmesi şekerin son evresi benim dayımın da iki ayağı kesildi ama geç farketti o, mesela benim annem de eşimin annesi babaannesinde de şeker var hepsi de çok çok sağlıklı şükür 🥰
    Erken farkedildiyse tedavisi var korkutma kendini 🤗🌼

Eşim bebeğimizi gömdükten sonra onun da yoluna bir köpek çıkmış köy mezarı ama tertemiz cins bir seydi diyor sonra arabanın önüne oturmuş hiç bir şekilde kalkmamış çok korkar normalde kucağına almış sevmiş sonra çekilmiş yoldan o da çok etkilenmişti bu durumdan

Pembepanterr cok dikkat ediyodu ama malesef seker bitirdi abimi tabi 14 yasinda yakalandi abim 43 yasinda vefat etti korkma herkes ayni olmaz oyle dusunme

m12 evet bende inaniyorum yasadigim icin eskiden olsa olur mu oyle sey derdim ama simdi her gittigimde o kopek bizi karsiliyo

Sexapalite kardeşim Askere gitti 18 yaşında orda stresten oldu şuan 25 yaşında dişleri döküldü çok kötü oldu çok zayıfladı Tıp1 miydi? Çok korkuyorum yaa valla 😢 4 gündür hasta ne yese çıkarıyor

Başın sagolsun senin için çok üzüldüm. Yattığı yer cennet mekanı olsun inşallah. Seker cok illet bir hastalık maalesef çözümü de yok, stresten uzak, kilo almamak, tatliyi az yemek. En önemlisi de genetik oluyor. Benim annemde anneannemde var, kaynanamda da var, annesinden de varmış. Ailecek seker hastası, biz de risk altındayız hep. Bu yüzden ×2 dikkat etmemiz gerekiyor. Allah geride kalanlara sabır versin

Pembepanterr evet nalesef stresten hersey oluyor abimde 14 yasinda birden bire oluyo nedeni i kimse bilmiyor iste gitgide kotulesti once gozlerine vurdu sonra bobreklerine abiniz suan ne durumda insulin kullaniyor mu peki evet tip 1 atlatmasi zor zaten abiminde disleri curumustu yaralari iyilesmiyordu

Elisam2022 amin cok tesekkur ederim saolun sizee cok cok dikkat edin eger oyle genetik bir riskiniz varsa bizde genetik degil sadece abimde vardi ama gozumuzun onunde eridi bitti resmen suan seker hastasi kimi duysam icten ice korkuyorum ayni seyleri yasar mi diye rabbimden gelmis elden bisey de gelmiyo keske gelseydi yapabilseydik onu oyle caresiz birakir miydik canim abim cigerim yaniyor aklima geldikce

Sexapalite abiniz suan ne durumda insulin kullaniyor mu peki evet tip 1 atlatmasi zor zaten abiminde disleri curumustu yaralari iyilesmiyordu

Kullanıyor benim kardeşim oluyor 3 gündür kötüydü bugün yatış verdiler kan şekeri yüksek çıkıyor yarası yok ama dişleri döküldü çok kötü oldu bizde de yoktu bu hastalık birden oldu 😔

Pembepanterr cok gecmis olsun sizi o kadar iyi anliyorum ki malesef bu hastalik yavas yavas biryerlere vuruyor umarim sigara kullanmiyordur seker hastalari muhtemel kalp damar hastasi demek cunku damarlar cabuk tikaniyor sekerden sigara kullaniyorsa birakmasini tavsiye ederim bu hastaligi dibine kadar yasamis biri olarak abime biz biraktiramadik malesef ki bobreklerine gozlerine iyi baksin lutfen

Sexapalite başınız sagolsun, böyle seylerde mantığa uymasa bile insan inanıyor,inanmak istiyor bende babam öldükten bir süre sonra kızım ağlarken babamın gelip onu sevdiğini saçlarını oksadigini falan söyledi daha 3 yaşındaydı yani anlam veremedim ama bende inandım olabileceğine 🙂

Pembepanterr yaaa gercekten mi canim benim insallah sag salim vikar rabbim hayirli sifalar versin benimde icim bi garip oldu bizde cok o anlari yasadik dua et canim elden baska bisey gelmiyoe ki

kizsidikaa evet bende onceden olsa olurmu oyle sey derdim ama ben kizinizada inandim onlar gunahsiz melekler cocuklar hissederler benim 4 yasindaki oglumda ben aglarken geldi dediki anne aglama bak dayim gokyuzunden bize bakiyor bende o an şok olmustum ve oylece kalakaldim yani cocuklar melek onlar gorurler hissederler bence