• +18
  • HASSAS İÇERİK..

Merhabalar oncelikle etkilenen arkadaslarim ölen abimle alakali yazicam hassas diye o yuzden yazdim okumak istemeyen olabilir rtkilenenler..
Simdi soyle 3 ay once abimi kaybettim 30 yildir seker hastasiydi 15 yildir diyalize giriyordu bobrek yetmezligi kalp yetmezligi oldu en son ayaklari kesilecekti kesilmeden 2 gun once vefat etti.beni etkileyen sey ise abim odasinda kendi halinde rahatsizlanip vefat etti o sirada odasina cok guzel bir koku yayildi boyle tarifsiz guzel bir koku ve 3 aydir hala o koku o odada var harika kokuyo biyle turbwlerde olurya o kokulardan herkes diyo evin hicbiryerinde o koku yok sadece öldüğü odada var.birde mezarina gittigimizde ilk gittigimizde bizi kapinin onunde bir kopek karsiladi ve ben hissettim o kopekte cok degisikti boyle tertemizdi koyde abimin mezari ama hic koy kopegi gibi degil mis gibi bal gibi enistem sesli kuran okudu uzerine zipladi boyle biz gidene kadar bize kendini sevdirdi felan cok etkilendim daha sonra 3 at sonra gecen gittik tekrardan kapinin onunde o kopek bekliyodu beni gordu resmen uzerime atliyodu gittik mezarin basinda yuvarlaniyo seviniyo gibi yapiyo yinw ayni hareketler felan icimde bisey oluyo her gittigimizde orda o kopek bizi karsiliyo ve bi soz duymustum mezarlikta bir canli gorurseniz onu olen kisi gonderirmis diye acaba buna yorum yapicak birileri var mi gercekten boyle midir

Sexapalite başın sağolsun canım benim 🌿
    Kalbimiz ona yoruyor bence özlem hasret…💫
    Olabileceğine inanmıyorum ama bende yaşasam o şekilde düşünürdüm bunu biliyorum 🥰

Sexapalite Annem vefat ettiğinde pencereden eve yabani serçelerden biri girmişti. Elimize falan konmuştu. Teyzem de doyurdu, su içirdi. Annen geldi, dedi. O an inanmak istedim, inandım da. Bilmiyorum. Şimdi düşününce mümkün değilmiş gibi geliyor .

Sexapalite böyle birşey hiç duymadım. Başınız sağolsun. Öldükten sonra amel defteri kapanır ama abiniz için hayırda bulunur sadaka verebilirsiniz. Size de ona da ferahlık olur 🌸

🥀🌷evet oyle oluyor sanirim evden cikmayan kokusu oturdugu yer gezdigi yer telefondan silinmeyen ismi.. hersey biz kullar icin acimizi yaşarken bazi seylere tutunuyor gibiyiz 🥀 basiniz sagolsun yattigi yer guzel olsun rabbim sabir versin🥀🌷

Sexapalite benimde dedem vefat edeli 8 sene oldu hala evine salonuna girdiğimde traş losyonunun kokusunu duyarım psikolojik olanilir benim ki sizin ki baya ilginçmiş başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah abinizin 🤲🏻

Sexapalite başınız sağ olsun Allah sabır versin 🤲 ölüm kalanlar için çok zor. Sevdiklerini kaybeden bir insan olarak buna inanırım ben de. Dini boyutunu bilmiyorum ama hep tüylerimi diken diken eder.. Allah geride kalanlara sabır versin ☹️

Sexapalite bobrek yetmezligi kalp yetmezligi oldu en son ayaklari kesilecekti kesilmeden 2 gun once vefat etti.

Dikkat ettiği halde mi bunlar oldu?
    Benim erkek kardeşim de Şeker hastası kafama çok takıyorum 😔

Sexapalite başınız sağolsun Allah dayanma gücü varsin sizlere inşallah. İnsanın sevdiğini kaybettmek kadar zor birşey yok ölüm gidenler için değil kalanlar içindir asıl mekanı cennet olsun 🤲

Sexapalite Başınız sağolsun canım 🥰
      Tam bilgim yok ama belki abin hayvanları çok seviyordu o köpeği de sevmiş olamazmi böyle düşündüm yani koku konusunda bişey diyemem ☺️
      Birde benim teyzem hastaydı göğüs kanseriydi evde sadece babam ve ben vardık, pencere kenarına aynı anda bir karga ve beyaz güvercin geldi babam o zaman bı kötü haber bı iyi haber gelecek kızım dedi, birkaç saat sonra teyzemin vefat haberi akşamı da ablamın doğum haberini aldık o günden sonra böyle şeylere inanıyorum belki bilen arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlar 🥰💕

Pembepanterr Böyle kötü düşünme bitanem ayak kesilmesi şekerin son evresi benim dayımın da iki ayağı kesildi ama geç farketti o, mesela benim annem de eşimin annesi babaannesinde de şeker var hepsi de çok çok sağlıklı şükür 🥰
      Erken farkedildiyse tedavisi var korkutma kendini 🤗🌼

Eşim bebeğimizi gömdükten sonra onun da yoluna bir köpek çıkmış köy mezarı ama tertemiz cins bir seydi diyor sonra arabanın önüne oturmuş hiç bir şekilde kalkmamış çok korkar normalde kucağına almış sevmiş sonra çekilmiş yoldan o da çok etkilenmişti bu durumdan

Pembepanterr cok dikkat ediyodu ama malesef seker bitirdi abimi tabi 14 yasinda yakalandi abim 43 yasinda vefat etti korkma herkes ayni olmaz oyle dusunme

m12 evet bende inaniyorum yasadigim icin eskiden olsa olur mu oyle sey derdim ama simdi her gittigimde o kopek bizi karsiliyo