nurozttrk HurremSultan şekerim ilk önce kullanıcıların kendi ismini değiştirmesine izin verirdim kesinlikle snsbxndnx bide arkadaş ekle çok iyi olurdu bence istemediğimizi eklemezdik sndjsjsk bide gönderileri kendimiz silmek
Rouge Zamansiz_ kuzum o moderatörken olan bir olay veya okunan özel mesajlar degil .eskiler bilir direk konusmalar foruma düşmüştü herkese gorunmustu zamanında konusmustuk
Zamansiz_ Rouge yaa ben onu ana sayfaya dustugunu anlattiginizi kacirmisim yine fark etmez 🥲 boyle bsy varmis ve konuşulmuş 🥲🫠
Askkadini nurozttrk gecen birine yorum yapıyorum arkamdan izliyomus Allah’tan cinsellik postu değildi perde postuydu
nurozttrk Askkadini dhdnsjsjsjfj uff yaa benim ki tam ayrıntılı bilmiyor burasını anlatmadım girse görse offf andnssmsmcm sadece bahsettim vs üstten
nurozttrk bukii27 aşkım neler olmadı ki iki tane dengesiz post açmışlar işte kocamdan dayak yedim diye görüntü falan koymuş siddet gördüğüne dair oğlumda yanımdaydı ağlıyor falan fistan hepimiz de inandık tabi polisi ara vs dedik sabahta babam annemi olduru di7e post açtı sonra baktık şey resmi atmış s*k kocasıyim ben diye @tutelimdenyurubenle diye hesapta nude atmış yani ortalık elli aldı ve cumhurbaşkanına hakaret vs ettiler
llanjalee kleopatranizzz valla mı kız iyi bari şimdi mübarek günlerde hiç bişey görmek istemiyorum zaten 🙈😂
llanjalee Zamansiz_ öyle oluyor gerçekten bi uyanıyoruz maratona başlıyoruz bi bakıyoruz gece olmuş 🙃
nurozttrk kleopatranizzz bende etmiyorum oruç oruç ona üzülüp ağladım it oğlu it birde oğlum var diye ajitasyon yapıyor