• Muhabbet
  • Bana kulp takmaya çalışıyorlar

Bugün 2. Postun biliyorum ama çok yalnızım dertlesecek konuşacak kimsem yok napiim
Bugün akşama doğru aslında surdan başlayım az çok beni burda herkes demesemde belli kısım tanıyor dertli çileli postlarimdan bende kafaami anca böyle dağıtmaya çalışıyorum kendimi mutfağa veriyorum mutfağı seviyorum aşçılık pastacılık üzerine belgelerim var ama bı turlu daha o şeylere giremedim
Neyse akşama doğru iftara yakın mantı hamuru yaptım biraz patates hasladim oğlum seviyor diye hamur dinlenirken yoğurt çorbası yaptım yine oğlum seviyor diye bide başlangıç ta bı çorba olsun diye çorba pişerken çilekli pastanın kremasını yaptım o soğurken kekini yaptım kek pişerken mantıyı yapmaya başladım mantıyı yaparken kek pisti onu soğumaya bıraktım o soğurken mantıyı pişirdim piştikten sonra ezan okunduktan 5 dk sonra anca acabildim orucu çünkü yetistiremiyom eşimde kafasına göre kuzenine iftara gitmiş bana giderken söylüyor neyse yemekten sonra pastaya giriştim ondan sonra eşim geldi sürekli imali imalı konuşuyor beni kendi gibi sanıyor sürekli şüphe kapiyor benden sen biseyler karıştırıyor sun biri var vs diyor en son artık bu iftiralardan sıkıldım oğlumu uyutmaya odaya geldim oda geldi sonra şarjını ariyormus oğlum uyudu bende sahura kadar biraz kulaklık takayım dedim bir videoya gülünce yine başladı inşallah biseyini goruruum yakalarım zaten hicbisey yaptığın ettiğin de yok diyince artık sabrım taştı bağırdım kardeşin gelir orospu der sen gelirsin bana aldatıyor muamelesi yaparsın ne istiyorsunuz benden yeter artık bee yeter dedim sürekli telefonumu karıştırıyor kendi telefonunu elinden dusurmezken az öncede sahuru erken yapmak istedim gün içinde çok yoruluyorum dinlenmek uyumak istedim neyse yedik içtik o kalktı masadan giderken sürekli bir gözü bende şüpheli şüpheli bakışlar odasına giderken yavaş yavaş gidiyor bana diyorki bir gün gelecek mumla aratacam sana söz diyor kafayı yemiş resmen bı insan karisina nasıl böyle yakıştırmalar yapabilir yaa

ckkrs canım okudum da resmen tek başına savaş veriyorsun ne bekliyorsun ki öyle adamı ömrünü yemesini mi boşa gitsin annen baban yok mu yanlarına git çocuğunu da bırakma kendi ne bokları karıştırıyorsa kişi kendinden bilirmiş işi derler eşimin kardeşi bana o kelimeyi kullanacak onun varyaaa düşünmek bile istemiyorum haritadan silerim çok net yemin ediyorum bak büyük konuşmayim yine de ama acayip biri çıkar içimden

ckkrs tut kafasına fırlat telefonu al bak bakalım ne bok yediğimi bir şey bulamazsan da telefonu senin bir yerine sokarım de. Bu kadar şey yapıyorlar nasıl hâlâ alttan alabiliyorsun? Ağzına sıç kır dök dağıt. Sen böyle sustukça üstüne daha çok gelecek. Asıl sen ver telefonunu de bak bakalım ne boklar yediğini. Seni cümle aleme rezil ederim bağır çağır bak bakalım bir daha yapıyor mu ya da ağzını açıyor mu? Bunlar alışmış karşısında susan ezilen insan görmeye. Dişini göstersene biraz dünyası şaşsın.

ckkrs
      Boşan,böyle insana ömür vermeye değmez çünki

Kendine bir sor;sana böyle davranmalarına neden izin veriyorsun diye…
      Kırmalarına,incitmelerine, sözünün duyulmuyor olmasına,iğneleyici laflara…
      Hakikaten neden izin veriyorsun?
      Kimsenin sana rahatlıkla saygısızlık yapmasına, yaşadıklarını ve hissettiklerini hafife almasına izin verme.
      Seni kaybetmeyi önemsemeyen insanlar yüzünden kendini altüst etme.

ckkrs birileri sanki eşinin aklına giriyormuş gibi geldi bana. Milletin lafını dinleyip dinleyip kafasında kurarak eve geliyor olabilir 🤔 ama yine de onca emeğe çabaya karşılık senin namusuna laf edilmesi ve senin buna dayanıyor olman…
        Sen kendini seversen ancak başkasının gözünde de kendini öyle değerli kılarsın, kendine bu eziyeti etme. Eğer başka bir yolu varsa kurtul bu hastalıklı aileden.

Artemisss ailesi dolduruyor işte onlarla konuştukça bana karşı tavrı kat kat çoğalıyor o yüzden görüşmek konuşmak istemiyorum hep şunu dedim evlendigimden beri eşimle her zaman sorun olabilir bunlar evlilikte normal şeyler eşim hatalı olduğu halde ailesi en azından oğlum eşinle iyi geçin bir cocugunuz var hiç olmazsa onun annesi evinin hanımı kıza o kadar yüklendik hiçbir zaman ağzını açmadı oda yoruluyor oda sıkılıyor evde onunda canı var oda hasta olabilir oda yeri gelir ev işlerine yetisemeyebilir gelin hep beraber birlik olalım o bir gelin sen bir evladimsin birbirimizle iyi geçinelim deseydi ayrım yapmasaydi benim namusuma laf etmeselerdi beni de bir evladı gibi gormese en azından oğlunun eşi olarak gorseydi mutlu olmayı kıskanmak yerine oda bizim mutlulugumuzla mutlu olsaydı herşey daha iyi olacaktı biliyor oğlunun anasının sözünden cikmayacaginj ben ne dersem o diye herkesin üstünde otoriter kurmaya çalışıyor kendi eşiyle mutsuz bizide mutsuz ediyor oğlunun çabuk gaza geldiğini sözünden çıkmadığını bildiği halde oğlunu doldurduğu için bir oğlum var oda gider biriyle evlenir gelinde araya mesafe koyar demeseydi herşey iyi olurdu ben eşimde hata yok demiyorum ondada var ama ana kuzusu olarak en azından ailesi iyi olsaydı tutunacak bir dalım olurdu hepten sahteler hepten boslar

ckkrs ana kuzusu erkekle baş etmek zaten çok zor. İnan kv melek bile olsa ana kuzusu erkekle yine baş etmek zor olurdu. İnsan ne umutlarla ne hayallerle evleniyor bari kurulan şu yuvaları gencecik insanlara zehir etmeyin ya. Şu yaşlılar ne 💩 anlıyor başka eve müdahil olmaktan. Kendi dertleri yetmiyor mu kendilerine. Ben okurken delirdim Allah sana sabır versin

@ckkrs İzniniz olmadıkça kimse size zarar veremez.O yüzden size yapılan saygısızlık ve hadsizliklerin bir sebebi de sizin buna izin veriyor oluşunuzdur.

ckkrs ya dişçi olayı senin değilmiydi? Hatta fotograflarını koymuştun buraya boy boy? Ha birde en son kocanı tanıyan biri görür gider anlatır dediğimde kimseden korkum yok demiştin… Sen şimdi neye takılıyon ki bu kadar zaten yediğin haltın ortaya çıkmasından korkmuyordun?? Gelip gidip burda insanların vicdanını sömürme.

umayimo sinirlerim zıpladı birde herkes herşeyden habersiz gibi kocasına giydiriyo vs. Milleti günaha sokuyo yemin ederim..

Fatgi_ sen ne anlatiyon ben ne anlatiyom başından da belirttim konuscak kimsem yok ondan buraya yaziyom diye vicdanla ne ilgisi var bunun içinizde iyilik kalmadıysa benim suçum ne