TombulHatun Gittibimilyarlikmobilya Silvanın mikrofiber bezleri var ben camı da onlarla siliyorum tozu da kurulama durulama gerekmiyor ,
Artemisss TombulHatun ayy bende onları kullanıyorum çok iyiler. Hatta mopunu ve koltuk/duvar silme aparatı da onlarda çok başarılı
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya ben sleppynin mendillerinden kullanıyorum mis gibi kokuyor iz bırakmıyor 😍🤌🏻
kizsidikaa Gittibimilyarlikmobilya büyük temizliklerde mikrofiber bezleri kullanıyorum günlük olarak da sleepy temizlik mendilleri🤭🫣ayrıca fazla toz olmaması için yüksek yerler, dolaplar ,asma tavan, avize gibi yerleri de sürekli silmek gerekiyor🙂
Gittibimilyarlikmobilya kizsidikaa Aynen biliyorum ama günlük silemiyorum avizeyi yukarı bakamıyorum çok 🫠 mikrofiber bez hangisi
nununundunyasi meleksen1 aşkooo 🥺 bugünn o minnaaak bizim için atan kalbini dinledikk pıtı pıtı atıyodu beni bi ağlama tuttuu ayy 🥹🥹
kizsidikaa Gittibimilyarlikmobilya sürekli dediysem haftada bir falan canım 😊silvalar güzel mıknatıs gibi çekiyor tozu