Haydansudan ay ona ne canım yaaa
Başlık bulamadım 🫠
Haydansudan Valla kimse kimsenin sevişme sesini dinlemek zorunda değil sürekli, o yüzden komşuya da hak veriyorum😂 Bitirmek yerine başka bi yer bulun ya da daha normal seslerle sevişin, niye bitiyor😂
Medusa biz yandaki komşunun birbirlerinin kiclarina tokat atma sesini duyuyoruz ama gidip de söylemedik 😂
piyangobileti Çok rahatsız olursam kibar bi dille söylerim, onları mı dinlicem habire😂 Şaplak sesi nedir ya😂
- Düzenlendi
Kimse için seks hayatımi degistrmem . Ama tabiki komşuya duyuracak kadar sesli olmam . Daha dikkatli ve sessiz olmayı deneyin 🤗
kanalize bir kere içimize korku girdi sanki nefes alsak gidecek gibi hissediyorum
Medusa öyle tabii ki kızmıyorum ama ben de resmen travma olarak kaldı ya nefes alsam aha ses gitti diyorum başka odasa olsa böyle korkuyorum ses gidecek diye
nurozttrk ben de istemem gitsin ses zaten çok utandırdı beni şimdi sürekli ses gidecek diye odum kopuyor eşim de aynı şekilde öyle olunca cinsel iliski de sekteye uğruyor
Medusa evlidir ne yapsa yeridir filmi vardı şişman kadın spor yapıyor alttaki komşu da sesin yataktan geldiğini sanıyordu belki başka bir şey yapıyorlardır kim bilir 😂
Ay evli barklı insanlarız. Duvarlarda ses yalıtımı yoksa biz ne yapalım, elbette bağıra çağıra sevismiyoruz ama aman komşu duyacak diye de kasamam kendimi. Kendimizi duyacak kadar konuşuyoruz zaten, gece sessizliginde alt komşunun sesi bize de geliyor bazen ama bizimki de gidiyorsa bilemem ama onlar evde ses varken bile bağıra çağıra inliyorlar. Aman ben ne anlatiyorum dhjd sonuç olarak bosver normal bir sekilde devam
Haydansudan kız inat yapın biz eşimle var ya sırf duysunlar diye inat yapardık böyle bi konu söylenmez yani en özel konu ama birisi bize deseydi inat olarak yapardık siz de öyle yapın ne takıyorsunuz boşverin gitsin
yavrukus yırt beni mustafaaaaa diye bağırsin🤣🤣
Bence bu konuda gerçekten dikkatli olmak gerekir kimse kimseyi dinlemek zorunda değil sonuçta özel hayat hiç hoş bi durum değil ayrıca da günah yani karı koca arasındaki şeyi öğrenip duymak 🤦🏻♀️ not yan komşumda aynı ama insan biraz kendini bilmeli bence bazen çocuğumu yatıramıyorum ne kadar utanç verici 😁
Haydansudan bizde öyleydik ya artık kavga ediyordum o kadar yavaş yapıyordu ki ses çıkmasin diye sonunu gorememeye başladık o yüzden artık minderde yapıyoruz🥰
yavrukus kız delirdin heralde bu inat uğruna yapılacak birşey değil. Edeptir hayadir yanii. Kimse sizin o seslerinize maruz kalmak zorunda değil ki. Herkes edebiyle yapıyor anira anira yapmanın ne lüzumu var simdi. Bı de duysunlar diye inadına yapmak nedir. Ahlak çok başka birşey ya. Bu seni başka bir kefeye koyar
hilaysasln onlarin komşusu sıkıntılı ama diğer postunu oku istersen. Ah uh sesi de çıkar yani sevişirken. Baş bas bağrimadigin sürece de çıkan bı yatak gicirtisindan da rahatsız olan mümkünse apartmanda oturmasin ha
HurremSultan nasıl sıkıntılı kız bi okiyim hele
Haydansudan Yatak odalarınız aynı konumdaysa gece ses gidebilir, başka odaya geçin hem değişiklik olur
piyangobileti Bilemicem artık😂
hilaysasln bende onu diyorum asla ses gitsin istemem çok utanırım öyle şeylerden ne gerek var sesimizi duyacaklar ama işte bu da bizi geriyor aman ses gitmesin diye diye ilişkinin sonunu getireceğiz aslında seste yok ama kafamıza girdi her an ses gidebilir ne bileyim ya korkuyorum gider diye