zeytep Kekillikamisci ay daha nasıl açık söyliyim kekilim😅🤣🤣 siz mesela alisilin diyorsanız, biz oğlan diyoruz. Oğlanı seveyim biraz diyorum 😅kız ne yapıyor bakayım bir diyor 😅🤣bizim yaratıcılığımız bu kadar anam😅sınıfta kaldık ahahahha😅🤣🤣
zeytep Deleted_15 tövbe tövbe 😅🤣🤣yok daha mayalı olmadı valla😅hamuru bile yoğurmadım😅neyse ben bu gece kocama sataşcam arkadaş😅
Kekillikamisci zeytep ahahahahah anladım 🤣🤣🤣🤣🤣 süper . Bende bazen bakiyim benim pıtırcık nabiyomus derim ahdjd benim anahtar derim ahdjfk benimki derim ahdjdk pilot derim ahdjkd derimde derim 🤣🤣 saysam sabah olur 🤣😜😜
Deleted_15 Kekillikamisci hahshah aşko İzmirliyimm ben genelde kisaltiyoz hep heheh zaten durgun sakin anında saldıracaksın deli mi ne bu desin versin sonra cezanı 😂😂
zeytep Deleted_15 e o zaman koş çatt hemde hemenn çattt, neyi bekliyorsun 😅🤣posttan kovarız bak seni 😅🤣🤣
Deleted_15 zeytep hahah sadece çatarım ama başka bi şey yok 🤭 6 haftalık gebeyim askim birazcık ağrım var uzak tutuyorum kendimden 😂
flankes Kekillikamisci hamilelikte olan isteksizliğim ben eleniyorum bu postdan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🙈😂 ahahaha djdfj😀
zeytep Kekillikamisci bu ilaç durumundan kurtulamıcaz galiba😅🤣biz de de öyle bir durumda Adı iğne olarak kalmıştı😅iğneni vurayım, iyileşirsin diye😅🤣bak bunu eklemeyi unutmuşum 😅🤣
kleopatranizzz Kekillikamisci Benim için paraşütten atlamak gibi; önce istemem,tereddüt ederim,atlayınca da uçarım jgjgjjggj ☄️🤭
gultenmhmt Valla okuyorum okuyorum imreniyorum size ya ben kütük gibiyim yeminlen hiç istek kalmadı kocamda istekli napacam bacılar bir öneri lütfen ya 😟
zeytep gultenmhmt neden kalmadı? Yani neden istemediğinizin farkında olursanız aslında bunu aşmak daha kolay olur.
zeytep Deleted_15 kız şuan oyun oynuyoruz, kahve saatimiz o yüzden biraz daha sonra 😅 anam bize gece uzun, biz zaten hep gece 2-3-4 civarı yatıyoruz😅
zeytep Deleted_15 ayy hamilesin biliyorummm🥰🥹🥹Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah, o zaman biraz daha büyüyünce belki rahat olur şimdilik sataş ve kaç😅🤣
meliha098 Deleted_15 bende 6+6 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim doktor 3 ay ilişki yasak dedi ilkindede öyle söylemişti ilişkiye karşı bi doktor😀
Deleted_15 zeytep oh keyifli saatler o zaman size 🤭 ama çok geç yatiyosunuz ya hadi seni tahmin ettim calismiyosun da eşine yazık değil mi kaç saat uyuyosunuz