zeytep gultenmhmt neden kalmadı? Yani neden istemediğinizin farkında olursanız aslında bunu aşmak daha kolay olur.
gultenmhmt zeytep 3 ay önce doğum yaptım sezeryan ve ilişkide ağrım oluyor korkuyorm önceden çok istekliydim şimdi kalmadı yapmak istemiyorum yani ne yaparsam eski halime dönebilirim
zeytep Deleted_15 ayy hamilesin biliyorummm🥰🥹🥹Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah, o zaman biraz daha büyüyünce belki rahat olur şimdilik sataş ve kaç😅🤣
newmommy Kekillikamisci İlişkinin temeli bence aradaki sevgiyi aktarma gösterme sekli benim için birazda Bide ten uyumunuz iyiyse en zevkli şey 🔥😋😍
Deleted_15 zeytep oh keyifli saatler o zaman size 🤭 ama çok geç yatiyosunuz ya hadi seni tahmin ettim calismiyosun da eşine yazık değil mi kaç saat uyuyosunuz
zeytep Deleted_15 ben sadece sabah ve öğlen bir saatlik işim var😅eşimde işi gereği her gün çalışmıyor, bir gün çalışıyorsa iki gün izinli veya bazen 6 günü buluyor 😅ama tabi yazın sadece haftada iki gün çalışmadığı oluyor.
HurremSultan Kekillikamisci kocam da şok 😂 ama cidden artık kavgayı sexle çözme işini bıraktım olayları istemiyorum bütün gün bağır akşam gel aşkım oh aşkım yok yani istemiyorum 😘😘
lidyaaa__ Kekillikamisci Cinsellik benim için aşk tutku arzulamak arzulanmak demek ❤️🔥❤️🔥💋 Bulutlara çıkmak ta diyebilirim 😅😅🤩
Deleted_15 Kekillikamisci evet ya ona da psikolojik olarak aşıladım çok hassas zaten tamam Nunu size bi şey olmasın diyo 😂🤭 halbuki doktor risk yok dedi ama ağrım var gene de
Deleted_15 zeytep ooh sizin işler kebap bacım o zaman yiyin için yatın, hayırlı bol kazançlarınız olsun şaka bir yana 🙃🩷😘