Susunbebekuyuyo Kekillikamisci o an beraber paylaşılan duygusallık bence en büyük haz sen ben bir ve tek olmak çok güzel evliliğin ilk 3 temel ihtiyacı bence saygı,sevgi,sex 🔥💛
Deleted_15 zeytep ooh sizin işler kebap bacım o zaman yiyin için yatın, hayırlı bol kazançlarınız olsun şaka bir yana 🙃🩷😘
zeytep Deleted_15 sağol canım🥰valla şükür kendi işimiz olunca Bi tık rahata kavuştuk, farklı düşüncelerimiz var ama inşallah nasip olur da yapabiliriz bakalım. Eğer yapabilirsek bizim için bir tık daha iyi olacak herşey.
Deleted_15 zeytep ayy inşallah hayırlısıysa tez zamanda yoluna girsin işleriniz 🩵 şükür her halimize kuzum
ESMERBOMBA_ Kekillikamisci valla bacım benim için cinsellik hayattaki en saçma eylem o ne yavv koca koca insanlar birbirinin üstüne çıkmalar iki hobbidi hobbidi yapmalar hiç utanmıyolarda dlsshdkdkd ne bilim amaan olmayıncada olmuyo işte soykaa 🤪🤪
meliha098 Deleted_15 bende 6+6 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim doktor 3 ay ilişki yasak dedi ilkindede öyle söylemişti ilişkiye karşı bi doktor😀
Deleted_15 meliha098 yani mutlaka bi şey görmüştür diye düşünüyorum 😅 bazısı da riske atmak istemez. Bizimki incitmeden kanatmadan diyo bi de eşime 😂