lixy Kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda farklı bir ağrı hissediyorum. Otururken ağrıyor yürürken ağrıyor bebeğimi kucağıma alırken ağrıyor anlamadım gitti.. Dün ilk ağrımaya başladığında yumurtlama dönemim olduğundan ağrıyordur diye düşünmüştüm ama geçmeyince de merak ettim neden böyle ağrıyor
lixy lixy aayyy oofff öyle boktan bi yerde yaşıyorum ki bıktım bu yerden yaa ne hastane var ne doktor 🤬 kalkıp hastaneye gideyim diyorum sırf hastaneye gitmek için bir sürü izin al uğraş ondan sonra 80 küsür km yol git bilmem neee 🤦🏼♀️ sıcak su torbası yapıp koydum umarım iyi gelir
1prensesannesi lixy canım gaz sıkışması olabilir ben bekarken olmuştum çok kötü bir ağrı oturunca sanki bişey saplanıyor gibi oluyor
lixy Elisam2022 idrar yolu da olabilir dediğiniz gibi 🥲 zaten vücudumda enfeksiyon olmayan bir yerim kalmadı ki
-minnosannesi2 lixy bende zaten mirena var o yüzden herhangi bir tedavi vermedi 2 ay sonra kontrole çağırdı genelde kendiliğinden eriyen kistlermiş
Elisam2022 lixy Bol su, maydonoz suyu, ayaklarını sıcak tutmalisin. Bir de klozet kullanıyorsan o da usutuyor veya enfeksiyon yapabiliyor. Bi havlu kestim ben üstüne yoksa kışın sürekli idrar yanması yaşıyorum. Aklınızda bulunsun
lixy Elisam2022 teşekkür ederim dikkat edicem ben de bundan sonra 🙏🏻 yarın da geçmezse doktora gideceğim zor olsa da
lixy Pinkoooo teşekkür ederim umarım geçer gider 🌸 sıcak su torbası yapmıştım o biraz hafifletti galiba
lixy 1prensesannesi gaz sancısı değildi buna eminim çünkü yumurtalıklarımda keskin bir ağrı hissediyordum