Kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda farklı bir ağrı hissediyorum. Otururken ağrıyor yürürken ağrıyor bebeğimi kucağıma alırken ağrıyor anlamadım gitti.. Dün ilk ağrımaya başladığında yumurtlama dönemim olduğundan ağrıyordur diye düşünmüştüm ama geçmeyince de merak ettim neden böyle ağrıyor

lixy Ters bi hareket mi yaptın veya ağır bi şey mi kaldırdın?

• lixy bunu yanıtladı.

Usuttuysen ondan da olabilir. Gaz sıkışması varsa o da ağrı yapabilir

Medusa yok aslında hiçbir şey de kaldırmadım

lixy aayyy oofff öyle boktan bi yerde yaşıyorum ki bıktım bu yerden yaa ne hastane var ne doktor 🤬 kalkıp hastaneye gideyim diyorum sırf hastaneye gitmek için bir sürü izin al uğraş ondan sonra 80 küsür km yol git bilmem neee 🤦🏼‍♀️ sıcak su torbası yapıp koydum umarım iyi gelir

lixy Bilemedim canım geçmez artarsa doktora git

• lixy bunu yanıtladı.

Aynı sorun bende de vardı doktora gittim 4cm kadar çikolata kistim varmış 🙃

• lixy bunu yanıtladı.

lixy Üşütme olabilir. İdrar yolları enfeksiyonu da ağrı yapar. Geçmiş olsun

• lixy bunu yanıtladı.

Elisam2022 idrar yolu da olabilir dediğiniz gibi 🥲 zaten vücudumda enfeksiyon olmayan bir yerim kalmadı ki

lixy bende zaten mirena var o yüzden herhangi bir tedavi vermedi 2 ay sonra kontrole çağırdı genelde kendiliğinden eriyen kistlermiş

• lixy bunu yanıtladı.
                  • lixy bunu beğendi.

lixy Bol su, maydonoz suyu, ayaklarını sıcak tutmalisin. Bir de klozet kullanıyorsan o da usutuyor veya enfeksiyon yapabiliyor. Bi havlu kestim ben üstüne yoksa kışın sürekli idrar yanması yaşıyorum. Aklınızda bulunsun

• lixy bunu yanıtladı.
                    • lixy bunu beğendi.

lixy üşütmüs olabilirsin canım geçmezse bir doktora görün geçmiş olsun 🌸

• lixy bunu yanıtladı.
                      • lixy bunu beğendi.

Elisam2022 teşekkür ederim dikkat edicem ben de bundan sonra 🙏🏻 yarın da geçmezse doktora gideceğim zor olsa da

Pinkoooo teşekkür ederim umarım geçer gider 🌸 sıcak su torbası yapmıştım o biraz hafifletti galiba

lixy iyi bari canım baktın geçmiyor hastaneye gidersin 🥰

lixy canım gaz sıkışması olabilir ben bekarken olmuştum çok kötü bir ağrı oturunca sanki bişey saplanıyor gibi oluyor

• lixy bunu yanıtladı.