Kızlaaaar koşun 💃💃💃💃💃

Dün görümceme iftara davetliydim hemen hemen benim aklımdaki menüye yakın bir menü yapmış şimdi o yüzden benim farklı bir şeyler bulmam lazım. Size görümcemin yaptığı menüyü yazayım;

-Yayla çorbası
-İslim (Kürdan) Kebabı
-Pirinç pilavı
-Biber dolması sarma karışık
-Havuç Tarator
-Közlenmiş kırmızı biber patlıcan yoğurtlama
-Salata
-Erik hoşafı
-Şekerpare

Gorumcelerim için hiçte uğraşmam diyomuşum 🤣🤣🤣🤣🤣Makarna yaparım çok bile 😜😜😜😜

Ama senin menü güzel bayıldım 🤗🤗🤌🤌🌺

Deletedmom_18 benim mutfağa elim yatkındır yapmayı ve yedirmeyi de severim o yüzden özellikle ramazan sofralarında çeşiti çok tutarım görümcem de bunu bilir 😂 bilir diyorum çünkü biz başka şehirlerde oturuyorduk onu hiç ağırlamadım ama tabii kulağına gitmiş 😂😂 ben buraya yeni taşındığımda bana birkaç kez laf dokundurdu; “Böyle çok çeşit yapanları sevmiyorum zaten insan önündeki yemeği zor yiyor israf oluyor herşey” falan filan diye 😂😂😂 ve sonuç yukarıda döktürmüştü sırf bana karşı şey olmamak için yani 😂 yapmaktan çok arkasındaki niyet önemli aşkım 🫠🫠🫠

Artemisss Çorba (farketmez)
        Börek
        Etli ya da tavuklu ana yemek
        Meze yoğurtlu vs
        Pilav türü
        Salata
        Tatlı ama hangileriii😂😂😂🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

piyangobileti dünün özeti tam olarak bu ahahha 😂😂😂 ya ben kimin ne yaptığına bakmam pek önüme bir tek çorba koysun muhabbeti güzel olsun güler yüzü eksik olmasın benim için tamamdır ama iş yarışa dönünce yediğimi de içtiğimi de anlamıyorum 🫠 kendim mutfakla çok içli dışlı bir insanım bayağı da anlarım bu işlerden o yüzden severek hazırlarım her şeyi hatta bazen aklımdaki menü 7 çesitse o mutfaktan birden 9 çıkar hesapta olmadan. Tabii çeşit çoksa miktarları azaltırım ya da ertesi güne kalınca yenilebilecek şeyleri yapmaya özen gösteririm o yüzden israfta olmaz 😂