Gorumcelerim için hiçte uğraşmam diyomuşum 🤣🤣🤣🤣🤣Makarna yaparım çok bile 😜😜😜😜
Ama senin menü güzel bayıldım 🤗🤗🤌🤌🌺
Gorumcelerim için hiçte uğraşmam diyomuşum 🤣🤣🤣🤣🤣Makarna yaparım çok bile 😜😜😜😜
Ama senin menü güzel bayıldım 🤗🤗🤌🤌🌺
Kekillikamisci benim menüm değil bu yaaa görümcem yapmış 😂😂😂
Artemisss Böyle bir görümcem oldu da ben mi iftara davet etmedim 😂
Deletedmom_18 benim mutfağa elim yatkındır yapmayı ve yedirmeyi de severim o yüzden özellikle ramazan sofralarında çeşiti çok tutarım görümcem de bunu bilir 😂 bilir diyorum çünkü biz başka şehirlerde oturuyorduk onu hiç ağırlamadım ama tabii kulağına gitmiş 😂😂 ben buraya yeni taşındığımda bana birkaç kez laf dokundurdu; “Böyle çok çeşit yapanları sevmiyorum zaten insan önündeki yemeği zor yiyor israf oluyor herşey” falan filan diye 😂😂😂 ve sonuç yukarıda döktürmüştü sırf bana karşı şey olmamak için yani 😂 yapmaktan çok arkasındaki niyet önemli aşkım 🫠🫠🫠
Artemisss haa iyi valla eline sağlık o zmn 😊😊🤣 hayalimdeki görümce 🤣
Kekillikamisci hayalindeki görümce benim görümcem olmasın lütfen başına iş alırsın 😂😂😂😂
Kekillikamisci ayni ben yemin ediyorum 😂 yılan ne yerse onu koyarım önüne çok bile 😂
Artemisss kendisini ezik hissetmemek için yapmıştır ama tükürdügünü yalamış onu unutmuş 😂
Artemisss O zaman el birliğiyle sana güzel bir menü hazırlayalım 😂
Deletedmom_18 @kleopatranizzz yardım edelim 😅
piyangobileti dünün özeti tam olarak bu ahahha 😂😂😂 ya ben kimin ne yaptığına bakmam pek önüme bir tek çorba koysun muhabbeti güzel olsun güler yüzü eksik olmasın benim için tamamdır ama iş yarışa dönünce yediğimi de içtiğimi de anlamıyorum 🫠 kendim mutfakla çok içli dışlı bir insanım bayağı da anlarım bu işlerden o yüzden severek hazırlarım her şeyi hatta bazen aklımdaki menü 7 çesitse o mutfaktan birden 9 çıkar hesapta olmadan. Tabii çeşit çoksa miktarları azaltırım ya da ertesi güne kalınca yenilebilecek şeyleri yapmaya özen gösteririm o yüzden israfta olmaz 😂
Deletedmom_18 yani kankama söylemen 😂😂😂 wp den direk ona sordum git perideye yaz dedi ahahhaa
bukii27 ahahhahaa birde isim vereydin 😂😂😂
piyangobileti gel sarılalım 🤣🤣🫂
Artemisss 🤣🤣 valla böle sofra hazırlasa bile girmez gozume mümkün değil 🤣🤗
Deletedmom_18 kosayrastanı toplayıp geliyorum djfjdjjd
kleopatranizzz Lütfen yapma 😂
Artemisss Kleo mu kankan 😂 @kleopatranizzz
bukii27 çok yardımcı oldu 😅