Kızlar geçen ay eşimin telefonunda sessize alınmış bir numara öğlen saat 1 gibi günaydın yazmıştı..eşimin işi gereği çok fazla numara oluyor telefonunda kayıtlı olmayan..ama sessize alınmış olması beni biraz şüphelendirmişti o saatte kendine bişey demedim ama akşam eve geldiğinde aldattığını düşündüğümü neden sessizde olduğunu ve numara olduğunu filan sordum neyse aldatmadığına dair beni ikna etti diyelim.. 2 gün önce yine aynı numaranın akşam saat 23 gibi akıllı saatinde mesajını gördüm.. telefonundan baktığımda ise mesaj yoktu silinmişti..oysa eşim asla ama asla mesajlarını silen bir insan değildir 2015 yılındaki mesajlar bile durur..kendisine bunu sorduğum da ise bilmiyorum diyip durdu o mesaj saatte nasıl var bilmiyorum dedi aldatmadığına dair yeminler etti..ama ben inanmıyorum..o numarayı kendi telefonundan aradım ama telefon çalmıyor dıt dıt diyip kapanıyor kendi telefonumdan aradığımda ise çalıyor fakat açan olmuyor telefonu.. ne yapmayalım bana bir yol gösterin.: sizce aldatıyor mu