terliksihayvan ftmgl2 sen eşinin telefonundan hangi operatorse onun uygulamasında fatura detaylarına bak canım numaralar çıkıyor hangi saatlerde konuşup mesaj atmis
ftmgl2 1prensesannesi doğru söylüyorsun ama öyle canım canım olamıyorum bir tartışmadan sonra hele bundan sonra hiç olamam.. kaç gündür iki yabancı gibiyiz evde..boşanacağımı söyledim ona da bebeğim biraz büyüsün çok şükür mesleğim elimde kendim bakarım çocuğuma dedim.. biraz ileri gittim böyle yaparak tabi.. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️o yüzden evde iki yabancıyız şu an
terliksihayvan @“ftmgl2”#p114485. O numara ile vatsp sohbete girdiğinde kilitli ekran geliyor mu canım ? Gelmyorsa kilitlememistir
selocn terliksihayvan nasıl bakılıyor banada yardımcı olur musunuz. Eşim şimdide görüşüyor mu yadane kadar görüşme olmuş.
Demokrit ftmgl2 Hemen bildirmeyin canım ona , çünki kabul etmeyecek belli ki. Sıkı takipe alın,birşey gördüğünüzde ekran görüntüsü alın, umarım kötü birşey çıkmaz
Yasooo ftmgl2 hemen aksiyon almışsın canım hiç belli etmeden biraz takip etmeliydin öyle bir şey varsa da uyandı artık daha dikkatli davranırlar çok iyi takip etmen lazım
selocn ftmgl2 Bende iki hafta önce öğrendim eşim 2022 yılında öğretmen arkadaşı bayanla gece gece görüntülü konuşmuşlar.Bende acele ettim dayanamadım hemen sordum inkar etti halada ediyor. İki tane kızım var onlar için öylece duruyorum. 🙁
terliksihayvan selocn benim eşim Türk Telekom mesela. Telefonunda da Telekom uygulaması var yoksa siz ona indirin. Faturalarim kısmında her ay için fatura geçmişi var. Sırayla tarih ve saatiyle hangi nolarla gorustugu var. Diger operatorlerde de var diye biliyorum
selocn terliksihayvan evet canım yeni gördüm. 2022 de konuşmuşlar devam ediyor mu diye merak ediyorum.
terliksihayvan selocn inşallah etmiyordur canım ve inşallah hiç de olmamıştır.. zaten bir kez o zinciri kirdiysa tekrar aynı hataya düşmesi zor olmayacaktır.. 😔