burcumomy Kızlar bir tanıdığım demişti haftada 2 gün ilişkiye girip eşinden para yada hediye istiyormuş adam da her seferinde ya para veriyormuş yada hediye alıyormuş bana çok tuhaf gelmişti ama içimden de ne kadınlar var be acaba altın kaplama mı diye düşünmüştüm 😂🤭
ESMERBOMBA_ burcumomy benimde var bi tanıdığım kadına para vermez asla evde ne eksik demez kadıncağızfa öyle çare bulmuş kendince aldığı parayıda geri ev ihtiyaçlarına harcar oda bişeymi bende faizcilik yapıyorum dkdkdkd
piyangobileti ESMERBOMBA_ ben de bana verdiği parayi sonradan isterse faiziyle geri alırım diyorum 😃 yalnız degilmisim 😂
Cicikiz burcumomy her ilişkide değil tabiki ama bende çok istediğim bir şeyi bu yolla halledebiliyorum 😂
TombulHatun burcumomy nikahlı kocamla da para karşılığı sevişeceksem tövbe tövbe neyse 😂 hem neden kocalardan para alınıyor aynı ilişkiden kadın da zevk alıyr o zaman kadınlar versin kocalarına para
Rouge burcumomy bunu bende birinden duymuştum 😂ya ama cidden erkekler ilişkiden sonra hayır dedikleri seylere evet diyorlar birsey oluyor onlara yumusuyorlar en azından benimki öyle parasal biseyden bahsetmiyorum bu arada 😂
TombulHatun Rouge Bu bir tek benm eşime olmuyor sanırım, ikimizde birbirimize asla yaptıramayız bunu, annemler konuşurlardı, annemin teyzesi her yere rahat gidemezdi annemler de ona akşama gönlünü yap gönderir derlerdi benm eşim asla yapmaz bunu 😂😂
Rouge Nietzsche 😂😂evet alıp laf ediceksin para vermek ne demek ?hani hediye alsan anlarım jest yapmıs güzel bir seyden sonra derim mutlu olurum diyiceksin ve agaya tıpıs tıpıs hediye de aldırıp konuyu kapattırıcaksın.😂 işte bir tasta kus cenneti dkdkd