Kekillikamisci Ya para değilde mesela benim eşim çok sakin olur iliskiden sonra pambıkkkk gibi olur . Normal bı zamanda hayır buna ne gerek var dediği şeyi ilişki sonrası tamam istyosan alalım madem der 🤣🤣🤣🤣😊
TombulHatun Rouge Bu bir tek benm eşime olmuyor sanırım, ikimizde birbirimize asla yaptıramayız bunu, annemler konuşurlardı, annemin teyzesi her yere rahat gidemezdi annemler de ona akşama gönlünü yap gönderir derlerdi benm eşim asla yapmaz bunu 😂😂
Nietzsche TombulHatun aynen ilişki yaşanan gecenin sabahıyla yaşanmayan gecenin sabahı bile farklı oluyor 😂sizde neden olmuyor acaba
Rouge TombulHatun ciddi mi😂bende her erkek böyle sanıyorum😂😂benim eşim genel olarak katı biri degildir kuralları olan herseyi kabul etmeyen kişi benim bende bir değişiklik olmaz eşimin de garibim bir iki sey vardır hayır dedigi onları ilişkiden sonra sorsam o da evet olur ama bunun için sekse ihtiyac yok iki yüzünü büzüyorsun dudaklarını sarkıtıyorsun narin narin bakıyorsun tamam diyor ddkkdkd
zeytep TombulHatun ya ona bende karşıyım. Ben konuşarak halletme taraftarıyım, zaten istediğimi konuşarak halledebiliyorum. Gece yatakta ikna edeyim falan şeyi olmuyor bende. Ama tabi herkese ayrı saygım var, eğer tek kabul etme şekli buysa karşıdaki kişinin… Bir şey diyemem. Her insan farklı çünkü ☺️🌹
Rouge Nietzsche 😂😂evet alıp laf ediceksin para vermek ne demek ?hani hediye alsan anlarım jest yapmıs güzel bir seyden sonra derim mutlu olurum diyiceksin ve agaya tıpıs tıpıs hediye de aldırıp konuyu kapattırıcaksın.😂 işte bir tasta kus cenneti dkdkd
Nietzsche Rouge 😂😂😂😂genelde her türlü şey yaptırılıyor ,daha ılımlı oluyorlar. Kullanın kızlar ,gururun sırası değil jsjsjdjjs
Rouge Nietzsche sus zaten cogu adamlar yapmıyorlarmıs yapmamak için bahane arıyorlar senin bu dediğinle hepten kacıcaklar 😂😂
TombulHatun Rouge heh aynen öyle benm eşim de zaten hayır diyen bir adam değil ama cinsellikle de asla kanmaz, gerek duymadm hiç biraz naz niyaz işlem tamam 😂😂
Rouge Nietzsche hahaaha bir o kaldı yapmadığımız ben sana diyorum bizi anca celik don korur diye kabul etmiyorsun
Elisam2022 Benimki de ilişki sırasında çok gaza geliyor istediğim şeyler için söz alıyorum genelde dhdj mesela çantam var ayakkabım var ama daha fazlası neden olmasın dimi. O zamanlarda kandırıyorum genelde 🤭
TombulHatun Rouge ılımlı bir adam olunca ona ihtiyaç kalmıyor 😂 birde bana aynı şeyi yapsa kullanılmş hissederim kendimi ben 😂
Etipetito Ay ben yapamıyorum ya o anın etkisiyle bişey istesem kocam hakkımda ne düşünür acaba 😂😂 Bide benim eşimin o an bile aklî başındadır hayır dediği bişeye o anda hayır der gerekirse küsüp o an işi bile yarım bırakabiliriz 😂😂
TombulHatun Etipetito heh bu benim eşim küsüp işi yarım bırakmaz ama onun da aklı başndadır hiç o anki mutlulukla evet demez 😂
Etipetito TombulHatun Hem o evet demez hem de ben bişey istiyemem(icinden vayy çakal zayıf anımdan faydalanıyor demesin😂😂😂😂
TombulHatun Rouge ben böyle yazınca sanki erkeklerden yanaymış gibi oluyorum ama empati yapıyorum napayım 😂
TombulHatun Etipetito ahahah ben bir kere denedim gülmekten işi yapamadk sen ne çakal kadınsın diyor 😂😂
Nietzsche Etipetito zaten biz de istemiyoruz ama onlar ilişkiye ikna etmek için teklifler de bulunuyorlar 😂😂bişey istemeyi ben normalde bile zar zor yaparım
Rouge TombulHatun şimdi kadın ayrımı yapıyorsun gibisinden seni linc ediyormusum 😂hıııııığğğ tombul demek erkekler elini cebine atmasın bizim için 🥹hediye aldıgımızda bile kötü hissedelim kendimizi 🥹tamam tamam anladık biz seni dkdkd🙄😂