Nietzsche Etipetito zaten biz de istemiyoruz ama onlar ilişkiye ikna etmek için teklifler de bulunuyorlar 😂😂bişey istemeyi ben normalde bile zar zor yaparım
TombulHatun Nietzsche hiç ilişkiye ikna etmeye çalışmadı sanırım eşim ben hazır kıta bekliyorum 😂😂😂😂😂
Etipetito Nietzsche Ama ben içimden çakal işi düşünce nasılda ikna etmeye çalışıyor derim o yüzden o an ben bişey istemem içinden benim icin öyle demesin diye😂😂 Ama normlade bişeyler isterim tabi yalan yok😂
Rouge TombulHatun şimdi kadın ayrımı yapıyorsun gibisinden seni linc ediyormusum 😂hıııııığğğ tombul demek erkekler elini cebine atmasın bizim için 🥹hediye aldıgımızda bile kötü hissedelim kendimizi 🥹tamam tamam anladık biz seni dkdkd🙄😂
TombulHatun Rouge ahahah linçleyin beni 😂😂 bizim için elini cebine atsın da sevişmek için de para vermesin be ben parasız da yaparım çünkü hiç gerek yok öyle şeylere 😂😂😂😂
Nietzsche Rouge neyse ayrıntıya girmeyelim 😂çelik donu da çıkaralım diye bahşiş verirler ,yüz görümlüğü hshsjsj
TombulHatun Nietzsche tabi biz yapamıyoruz diye hemen çamur atıp üste çıkmam lazım normali bu olmalı bence hıhh 😂😂
Nietzsche TombulHatun işte biz öyle olamıyoruz ya ,libido falan yok.bırakmadılar 😂 hergün hazır kıta durabiliyor musun ya
TombulHatun Nietzsche aa her gün olmaz sıkılırım rutini olmamalı 😂 ama seninle çok eski konuşmalarımızı hatılıyorum sana hak veriyorum o yüzden 😂
Nietzsche TombulHatun hatırlıyorsan bizim hala devam . Hergün hergün ben bıktım ,acayip bunaldım. İşin esprisi kalmadı benim için 😂 donumu çıkarmaya üşeniyorum artık .
TombulHatun Nietzsche dur maşalah dememeyim nazarım değsin belki senin bir işine yarar 😂 her günü geçtim sizde süre de sıkıntılı yanlış hatırlamıyorsam 😂 (sıkıntılı derkekn kısalık anlamnda demedim ) 😂
Nietzsche TombulHatun aynı aynı doğru hatırlıyorsun. O zaten beni soğutuyor . Ben baya beddua gibi bir şey ettim ama olmuyor. Ne var iktidarsızlık falan olsa dedim 😂😂😂ettiği bedduaya bak dedi jsjdmdnd
TombulHatun Nietzsche tövbe de iktidarsızlık da çok kötüdür 😂 birinden birinin azalması lazım ya süre ya gün iyi dayanıyorsun 😂😂
TombulHatun bunu hatırlıyor musunuz Z raporunun postuna mı atmıştm bunu seneler önce hatırlamıyorum ama konuşma da o da vardı 😂 @Rouge @Nietzsche sizin için sipariş veriyorum demirci mükellefim var 😂😂😂