zeytep bukii27 temas bağımlısı eşimden çok muzdarip durumdayım, bu durumdan nasıl kurtulabilirim de diyebilir😂 Sonra şey de diyebilirdi, eşim suratını düşürüyor, çok sinir oluyorum öyle olunca. Buna bir çözüm😂
Pinkoooo bukii27 eşime görede hiç güzel değil 😂😂 herşeye trip atma der durur ama ben herşeye trip atmıyorum ki 🤣
ESMERBOMBA_ bukii27 tolga savacı yapardı net yakındığı konuda sabahları kahvaltı hazırlamaz o yatar ben hazırlarım olurdu yada bağlamalı kırbaçlı fantazi istşyom yok diyo olurdu
bukii27 ESMERBOMBA_ altına gelecek yorumlar ooo dayı sen hanım köylü olmuşsun bulaşık da yıkatıyor mu yenge ? Derler 😂😂😂 Kırbaç konusunda bende yok diyorum 😂😂😂benimkide yakınırdı yorumlarda
llanjalee bukii27 çok tribe giriyorsa sende ona bi köşe belirle sessiz sakin kendi halinde orada girsin çıksın tribine 😅
llanjalee Kekillikamisci benim içimde bi küfürbaz haydo var hep söylerim ama dışım İstanbul hanımefendisi 😛😂😂 kocamın da ağzı oldukça bozuktur özellikle trafikte çok yaratıcı küfürler üretiyo o sebepten böyle bi uygulamada erkekleri düşününce küfürler havada uçuşurdu diyorum ve eminim 😅
Artemisss Kekillikamisci bence net böyle şeyler olurdu hatta küfürlü bile konuşurlarsa gavatlar filan hahahsjdkcfkd 😂😂😂
llanjalee Kekillikamisci ama kadınların ağzına hiç yakıştırmam küfür 🤢 içinden etsinler ondan bişey olmaz 😅
Kekillikamisci llanjalee tabiiiğ orası ayrı bı konu 🤣🤣 içimden ettiğim küfürler günah defterime yazılır mı hocam 🤣🤣🙊🙊🙊🤷🤷
llanjalee Smartlady böyleler ama dimi hatta yine kibar yazdım ben kabasını yazsam burda barındırmazlar beni 😅
seviyorum bukii27 nicki sanayici olurdu. Sanayiden hiç çıkmıyor, tam bir araba aşığı. Kendinden çok arabasına özen gösterip bakım yapıyor😂 yakındığı da sinirlendiğim zaman çok acımasız oluyorum, dilim çok sivri oluyor, bıçak gibi kesiyorsun der😂
zeytep seviyorum +1 ama şöyle bişi sanayide değilde, arabanın başında da uğraşılacak bir şeyler olunca, benimde ilgi alanım olduğu için başında dururum ama bizim burda sanayi ortamından nefret ediyorum. Full alkolikler ya
bukii27 seviyorum Hahaaha gel sarılalım sanayi bakımından sürekli araba görmekten midem bulanıyor 🤦🏻♀️ Hahahh sivri dillilik iyidir
ESMERBOMBA_ bukii27 evet canım bulaşıkta yıkar eşimin elinden gelöeyen iş yoktur lavobo camlar yerler her gün süpürge açar ev işinde yarı yardımcım benim her işimi yapar o konuda Allah razı olsun çocuğa bakar alt değiştşr terlese gece kalkar zıbınını değişir her iş gelir elinden