llanjalee bukii27 e tabi 😂 bence benim kocam birde karım çok tripli napmalıyım diye post açardı . Evde bi köşe koltuk var trip atınca onun tam köşesine oturuyorum kalkmıyorum ne hali varsa görsün diye o da o köşenin adını trip köşesi koymuş 😂😅
Artemisss Deletedmom_18 vallahi bende bir Fenerli olarak çocukları eşime emanet edip Galatasaraylı olmalarına izin verdim yoksa bu çile çekilmez hahaha 😂😂😂
dnz23 bukii27 arabacıbey veya mercedesbey gibi bir şey olurdu arana hastası ve arabasını çok seviyor 😒😒 Yakındığı şey de “karım arkadaşlarımla dışarı çıktığımda trip atıyor” Trip atmıyorum aslında zaten bizde izin isteme olayı yoktur haber veririz sadece. Ama çıkıyor sabaha karşı geliyor bacım napıyım 😂
HurremSultan bukii27 adı kesin “devrimci” olurdu😂 ben bu kadından bıktım hep kavga ediyor herşeye ağlıyor gotumden ayrılmıyor derdi sanırım 😂😂😂
Kekillikamisci Rouge postumu gorupte yorum yapmayaniiiinnn derlerdi 🤣 Gardaslar bı bakın 🤣 Şimdi nabacam dayı 🤣 Postuma gelin ustaa 🤣 Adam gibi cevap yazacaksınız gelin falan 🤣🤣🤣 şahsen benmki olsa bole yazablirdi post başlıklarına 🤣🤣
Artemisss Kekillikamisci bence net böyle şeyler olurdu hatta küfürlü bile konuşurlarsa gavatlar filan hahahsjdkcfkd 😂😂😂
zeytep bukii27 kuralsız olurdu nicki, açacağı Postta, ‘Arkadaşlar eşim çok konuşuyor, gece yatağa girdiğimizde bile aklına çok değişik saçma şeyler geliyor, ve vır vır ağustos böceği gibi konuşuyor.’ olurdu😅🤣
Pinkoooo bukii27 nicki Beşiktaş yada kartal olurdu 😂😂 Yakındığı da eşim sürekli trip atıyor Tripkolik derdi 😂😂
llanjalee bukii27 çok tribe giriyorsa sende ona bi köşe belirle sessiz sakin kendi halinde orada girsin çıksın tribine 😅