bukii27 Artemisss Kızzz zaten Mükemmel olmak demek her türlü kıskanç insanlar için eleştiri yalan dolan demektir şaşmaz bu ama sen yolunda devamm yavruu başarmışsın zaten 😂💐🤌🏻🤭
Artemisss bukii27 ayy ortamı sevmesem çok çok zor bu kadar rahat olmam djjdkdkkd o yıldız sizin sayenizde vâr olacak Ahhaha 😂😂😂
bukii27 Artemisss Hahahah seninde muhabbettin sarıyor hele ki ortak olaylarda😉😂😂😂Bu alışmamış halinseee ooo yeni bir yıldız geliyor
llanjalee bukii27 ‘jelibon reis’ olurdu ben ona öyle diyorum çünkü jelibonu çok seviyo değişik geliyo bana bi erkeğin bu kadar sevmesi neden bilmiyorum 😅😂 yakındığı da kesin eşim çok konuşuyor, herşeye mutlaka bi yorumu var napmalıyım olurdu 🙈😅
bukii27 llanjalee Hahha seninle bu jelibon konusunu konuşmuştuk😂 Benimkide yer ama görürse 1 2 tane yoksa asla o da bende aramayız
llanjalee Deletedmom_18 zor ne ya zor az kalır oğluma oda yapıcaz diye konuştuk satı lacivert boyayalım nevresimi falan fenerıumdan alalım muhabbetlerine girdi oda yapmaktan vazgeçtim misafir odasında uyusun bizim odamız mı vardı o kadarcıkken boşver büyüyünce yaparız dedim 🙈😂 çocuk belk fbli olmak istemicek dimi ama ne bu delilik ne bu baskı ayol 😜😂
llanjalee bukii27 gün içinde arayıp kalmış mıydı evde yoksa alayım gelirken diye bile sorar o derece yani 🫢
Deletedmom_18 llanjalee Kızımı da fbli yaptı,doğduğu günden beri fb zıbınları kıyafetleri alıyor.Şimdi de forma almış arkasına adını yazdırmış falan.Maç olunca ikisi de forma giyiyor 🤦🏻♀️
Rouge bukii27 hahahaha sen bensin😂🌸benim eşim asla cinsellik konusunu konusmazdı eşi hakkında özellikle asla ne yorum yaptırır ne konusurdu. şikayet edicegi seyler : erkekler ben rouge cok bekliyorum ya bu konuda ne yapabilirim adamlar Rouge cok kıskanıyorum ama rouge izin vermiyor ne yapabilirim rouge kopegimi kabul etmiyor nasıl ikna ederim Rouge cocuk istemiyor nasıl kandırabilirim eşim sevgililer gününü sevmedigini söylüyor acaba dogru mu ? eşim cok inatcı bunu nasıl yeneriz ?vs vs gibi daha kötü seyler var olabilirleri sectim kendimi karalamamak için😂o degilde bunlar nasıl seslenicekler en cok bunda zorlandım yazarken 😂erkekler olmuyor adamlar olmuyor arkadaslar olmuyor biz kızlaaarr diyoruz
llanjalee Rouge hacılar, Brolar , selam, aga bişey sorucam? lan oğlum bi bakın postuma ! Gibi gibi şeylerle seslenirlerdi bence 😛😂
bukii27 Rouge Hahahaaa Rouge ben enişteye hak verdim sankiii 😂😂😂👍 Sen direk enişteyi buraya dahil et😂😂😂😂 Kızzz galiba Ağalar Dayılar Kardeşler vs gibi anam biz canım cicim böcek çiçek herşeyi söylüyoruz erkeklere bi uyduramıyorum birşey 🤷🏻♀️👀
Kekillikamisci Rouge postumu gorupte yorum yapmayaniiiinnn derlerdi 🤣 Gardaslar bı bakın 🤣 Şimdi nabacam dayı 🤣 Postuma gelin ustaa 🤣 Adam gibi cevap yazacaksınız gelin falan 🤣🤣🤣 şahsen benmki olsa bole yazablirdi post başlıklarına 🤣🤣