llanjalee bukii27 gün içinde arayıp kalmış mıydı evde yoksa alayım gelirken diye bile sorar o derece yani 🫢
llanjalee Rouge hacılar, Brolar , selam, aga bişey sorucam? lan oğlum bi bakın postuma ! Gibi gibi şeylerle seslenirlerdi bence 😛😂
Rouge llanjalee hahahaha cok iyi 😂😂😂nasıl aklına geldi dogru böyle seslenirlerdi 😂o kadar abim dayılarım amcalarım var onlarla büyüdüm hepsiyle arkadas gibiyiz ama hic bisey kapmamısım
Deletedmom_18 llanjalee Kızımı da fbli yaptı,doğduğu günden beri fb zıbınları kıyafetleri alıyor.Şimdi de forma almış arkasına adını yazdırmış falan.Maç olunca ikisi de forma giyiyor 🤦🏻♀️
llanjalee Deletedmom_18 aynı şeyleri yaşıyoruz inan 😅 ben de bjk liydim fbli oldum mesela nasıl bir dönüş 😛😂 hattı kırılmasın dedim ne de olsa fanatik değilim insanlar sorunca fbliyim diyorum seviniyo 😅
Artemisss Deletedmom_18 vallahi kızına yazık olmuş 😂😂 en azından bir gs li filan yapsaydı ömrü hayatında bir galibiyet görürdü dnjdfkkfld
bukii27 Rouge Hahahaaa Rouge ben enişteye hak verdim sankiii 😂😂😂👍 Sen direk enişteyi buraya dahil et😂😂😂😂 Kızzz galiba Ağalar Dayılar Kardeşler vs gibi anam biz canım cicim böcek çiçek herşeyi söylüyoruz erkeklere bi uyduramıyorum birşey 🤷🏻♀️👀
Rouge bukii27 hahahahaahha bazen okuyorum bazı seyleri buraya biraz dahil sayılır😂😂dayılar kardeslere cok güldüm bizden erkek olmuyor 😂😂😂
llanjalee bukii27 bak bazen akşam çayının yanında yiyo tamam mı az kalıyo sonra o işe gidiyo gündüz bende yiyorum bunun jelibonlarını böyle Türk kahvesi falan yapıyorum oh 😍 akşam da eve geliyo çay koyuyorum bakıyo jelibon yok 🙈 yıkım anı o an onun için 😛😂😅😂😂 çok komik bence
llanjalee bukii27 neden olmasın ki 😅 aklıma daha geliyo da küfürlü falan beni atarlar perideden 😛😂😅 Sohbete gelin cerrraaammmm 😛 (bunun gerçeği) Tuttu tutmadı oynayalım g*tler buyrun 😂😅😂 hahahhhh onlar böyle konuşuyor ama 🙈🙈🙈
Artemisss bukii27 ayy ortamı sevmesem çok çok zor bu kadar rahat olmam djjdkdkkd o yıldız sizin sayenizde vâr olacak Ahhaha 😂😂😂
bukii27 llanjalee Ahhahahssh küçük çocuk gibi desene iyi trip atmıyor 😂😂 Herkesin bir sevdası var işde jalecim 🤷🏻♀️😂
llanjalee bukii27 yok yok trip atmıyo hatta ben atıyorum bazen jelibonunu yedim diye laf etmiceksin dimi falan diyorum 😛😂