Rouge Nietzsche boncugum dostum aşırı zeki ne yaptığını yapacagını cok iyi bilen eglenceli aynı zamanda herseyini anlatabilecegin güvenilir iyi bir dinleyici düsünceli naif net 🫂
llanjalee superisi_ sesi çok güzel , kendi doğrularını ölümüne savunabilecek kadar cesur ve çok sempatik ❤️🔥😍
superisi_ llanjalee yaaa Jalem cok mutlu ettin beni 💐💐 Sesi güzel , arkadaşlarına önem veren , narin prenses 🌹
llanjalee superisi_ ya bak işte isminde Lan olan bi insan nasıl narin olabilirmiş işte böyle 😍😂 sağol balımm çok incesin 💐
Artemisss Kekillikamisci bu arada görümcelerim sıkıntılıdır ama yine de Yanyana gelince iyiyiz sohbet muhabbet güzel sarar işte sadece arkamdan çevirdikleri muhabbet sebebi ile samimi bulmuyorum 😂😂😂
Kekillikamisci Artemisss ❤️🌺 pek tanımıyorum ama bikac yorum ve postuna denk gelmiştim onlar kalma aklımda 🫂
Kekillikamisci Pinkoooo yaaa naslda bilmissin ❤️🫂 Bende sana yazayım . Sempatik neşeli ve güzel oldguna eminim ❤️🫂
Nietzsche Rouge bebeğim 3 özellikti sen 100 yazmışsın . Yazdığın her özelliği senin de taşıman bizi bir araya getiren şey oldu 🩷 Allah hiçbir zaman yollarımızı ayırmasın 🧿
zeytep Rouge lazanya sever (reklamları kıskandıracak anlatım tarzıyla), kişisel bakımı seven, ve doğru mu bilmiyorum ama bir de bence güçlü bir kadın kişiliğiniz var (benim gözümde) . 🌹
Nietzsche Kekillikamisci kekillim bende sana yazayım. Saf kalplisin, son 1 senedir tanıyıp sevdiğim nadir insanlardansın. Ve kötü bir özelliğin ,herkesi kendin gibi sanıyorsun 🦋
Kekillikamisci Nietzsche dobra ❤️ iki melek annesi ❤️ oldukça zeki aynı zamnda eğlenceli ❤️ ailesine çok düşkün bı prenses 🤌🤌