zeytep Rouge lazanya sever (reklamları kıskandıracak anlatım tarzıyla), kişisel bakımı seven, ve doğru mu bilmiyorum ama bir de bence güçlü bir kadın kişiliğiniz var (benim gözümde) . 🌹
Nietzsche Kekillikamisci kekillim bende sana yazayım. Saf kalplisin, son 1 senedir tanıyıp sevdiğim nadir insanlardansın. Ve kötü bir özelliğin ,herkesi kendin gibi sanıyorsun 🦋
Kekillikamisci Rouge herkesin ideolu olabilecek enerjideki kişi 🌺 bakım kadini 🌺objektif 🌺 pambikk gbi 🌺 önceliği ailesi olan 🌺 mis kokulu 🌺temjz kalpli birisin rouge benim gözlemlerim böyle 🌺
Rouge zeytep canım benim cok teşekkür ederim eminim ben ve burdaki herkeste senin için aynı seyi düşünüyoruz kendi yansıttıgını görüyorsun hep mutlu ol hep böyle kal bitanem benim 🫂❤️
Kekillikamisci kleopatranizzz teşekkür ederim aşkım . Klo = çocuklarina harika annelik yapan🌺🌺🌺 Çok güzel bı hanfendi 🌺🌺 Gezmeyi sever ❤️🌺🌺🌺
Kekillikamisci bukii27 bukiii bukii 🌺❤️ Bebek gibi bı kadın 🌺 Altın takmaya bayılır 🤗🤣 Sunum hastası ve çok minnoş 🤣👍🤌❤️
kleopatranizzz bukii27 Ah bukiim nasıl anlatayım ki senii 💐💐 Peridenin en güzel kokulu çiçeklerinin bir arada olduğu buketi💐 Kalbi çok temiz,ateşli hatun Herkesle anlaşan
bukii27 Kekillikamisci Hahahah tam ben 😂😂😂😂👍 Kendimi buluyorum yorumlarınızda teşekkür ediyorum yavru💐😍
bukii27 kleopatranizzz Yaaa bukadar güzel daha önce anlatılmamış olabilirim 😍😍 Kleomm Çok teşekkür ediyorum 💐