Lvnsln meleksen1 yaa deme bende zaten çeyrek avuç falan saç var 😂 ay çok üzülüyorum giden saçlara vallahi toplasam kızımın birkaç barbisine peruk saç çıkartırdım 🥹
meleksen1 Lvnsln Hahha ben de öyle inanki evi süpürmekten her yerde saç görmekten bıktım koltuğa oturuyorum bi kalkıyorum kaç tel saç yapışmış 🥲
Lvnsln Kekillikamisci anladım peki biberiye aktarda mı satılıyo bizim sitede biberiye var diyolardı gerçi bulursam direk koparıp kaynatayım mı
Lvnsln meleksen1 yaaa bakayım hemen. Ben urbandan bi krem almıştım çok yağlandırdı saçımı bu dediğinede bakayım bi yani bebek saçım galan çıksın onada razıyım sadece gitmesin bari
meleksen1 Lvnsln dene bi canım benim bebek saçlarım tekrar çıktı önlerim baya açılmıştı çünkü. İnşallah sende de işe Yarar
Lvnsln meleksen1 ahaha aynı durumdayım😂 baktım şimdi aldım artık ama boyalı saçları sertleştiriyor yazan olmuş ben saç kremi kullanmıyorum sanırım almam gerekecek
Lvnsln Smartlady 2 hafta önce kan verdim ama hepsinden turp gibi olduğum sonucunu aldım ama bitek kansızlığım var onunda ilacını içiyorum aslında yinede haftaya gidince sorayım belki ekstra vereceği bi vitamin olursa hemen alırım. Dökülmesi çok canımı sıkıyor çünkü
meleksen1 Lvnsln Camım sadece saç diplerine sıkıyorum tüm saçıma değil. sorun olmadı yani bende gerçi saçım boyalı da değil ama saç diplerine sıkılıyor
Kekillikamisci Lvnsln rica ederim biz bide geçenlerde amla yağı aldık baya iyi geldi aratrip yorumlarını okumak istersen 🌺🌺
Lvnsln Kekillikamisci direk ismi alma yağımı peki saçı yağlandırdı mı benşm saç tipim yağlıda ondan soruyorum
Kekillikamisci Lvnsln ya benim saçta takıntım var hangi birini sayacagimi sasirdim 🤣🤣 eşimle bu konuda çok hassasız . Yağlanma yapmadı canm . Bu dediklerimi dene sonra başka biseyler daha tavsiye ederim sonuç aalamazsan ama alacağını umuyorum 🤌🤌🌺
Kekillikamisci Lvnsln evet canım amla yagi 🤣🤣 isminde meymenet yok ama arastir bı yorumlarını bak memnuniyeti fazla 🤣🤣🤗🤌