kleopatranizzz Rouge Bu güzel posta anca şimdi gelebildim,2 gündür davetlerdeyiz anca evime geldiim🫠 Kış insanı olduğumu bi kez daha söylememe gerek var mı tjfjfjjf
Nietzsche Rouge kış insanıyım diyen 3 kişiymişiz 😂neyiz biz ayı gibi yemek yiyip kışın kiloları kabanın altına saklamak isteyen obezler mi jsjdjdjd
zeytep Nietzsche kış insanı olan ben de varım😅yazı seviyorum ama sıcaklığı beni çok bunaltıyor, evden dışarı çıkamıyorum🥺o yüzden kış gibisi var mı ya, böyle sisli, yağmurlu hava.. Pencereden izleyeceksin… Huzur.
Nietzsche zeytep 3 kişinin içinde sen de varsın zaten 😂😂 ay aynı beni anlattın ,dışarı kar kış olacak sıcacık evimde cam kenarında kahve içeceğim . Yaz ne öyle yapış yapış kan ter her yer 😂 yazın sadece tatil kısmını severim 😁
zeytep Nietzsche hadi yaa😅arttıramadım o üç kişiyi, belki dörtleriz dicektimde ama olmadı😅😅😅ben kara hasretim😅yağmıyor, Ege’ye kar yağmıyor ya😅 (Ege’nin en ucunda olunca) 😅🤣
kleopatranizzz Rouge Doğru söylüyorsun, ilk günü etkileyici oluyor ama sonrasında bıkıyor hemen insan 🥶😅